:

Vad är en SaaS plattform?

Innehållsförteckning:

  1. Vad är en SaaS plattform?
  2. Vad betyder as a service?
  3. Vad är en on Prem lösning?
  4. Vad är en SaaS produkt?
  5. Vad är On?
  6. Hur säljer man SaaS?

Vad är en SaaS plattform?

Software as a Service | Microsoft Azure.

Vad betyder as a service?

Vad är SaaS? SaaS är samlingsnamnet för mjukvara som man abonnerar istället för att köpa. Förkortningen står för ”software as a service”, alltså ”mjukvara som tjänst”, och innebär att programvaran finns i ”molnet” istället för att installeras lokalt på användarnas datorer.

Vad är en on Prem lösning?

OnPrem – lokalt installerad mjukvara I korthet innebär detta att du har lokalt installerade program på din lokala dator, till exempel mailprogram och ordbehandlingsprogram. Du sköter själv installation, uppdateringar, licenser och annat som hör till dina program.

Vad är en SaaS produkt?

Vad betyder Saas? SaaS står för Software as a service, dvs mjukvara som tjänst. Det är en typ av molntjänst, eller med andra ord en IT-tjänst som tillhandahålls över internet. SaaS är alltså en distributionsmodell för mjukvaruprogram.

Vad är On?

En emission av teckningsoptioner är ett av flera sätt för ett företag att öka sitt aktiekapital. En teckningsoption ger innehavaren rätt att vid en förutbestämd period i framtiden teckna sig för nya aktier till ett förutbestämt pris.

Hur säljer man SaaS?

Så i stället för att lägga fram konkreta krav är ett bra sätt att som köpare beskriva vilka problem man vill lösa och fastställa verksamhetens krav. En erfaren säljare kan hjälpa till genom att ställa rätt frågor och sedan föreslå en lösning med funktioner och preliminära parametrar för SaaS-avtalet.