:

Hur gör man svep upp på Instagram?

Innehållsförteckning:

  1. Hur gör man svep upp på Instagram?
  2. Hur länkar man på story?
  3. Kan man länka på Instagram story?
  4. Hur lägger man upp ett inlägg på Instagram story?
  5. Hur länkar man till Instagram?
  6. Hur delar man ett inlägg på story?

Hur gör man svep upp på Instagram?

Swipe up innebär att om du har fått 10.000 följare på ditt Instagram konto så får du en funktion som gör att du kan lägga till en länk i Stories, och den kan dina följare komma åt genom att dra fingret nere i från skärmen och upp, då kommer de direkt till den sidan som länken handlar om. Man Swipar alltså upp.

Hur länkar man på story?

För att lägga till länkar i Story-inlägg behöver ni bara ladda upp en bild eller film till Stories, välja Sticker-verktyget och klicka nya Link-knappen. Därefter är det bara att klistra in valfri länk och sedan dunka ut denna i etern.

Kan man länka på Instagram story?

När du publicerar en storyInstagram har du möjligheten att lägga till en länk som dina följare kan gå till genom att “swipe- up”. Detta gör så att du enkelt kan länka till dina andra kanaler eller utomstående sidor.

Hur lägger man upp ett inlägg på Instagram story?

Hur delar jag någons inlägg från Flödet i min Instagram-händelse?

  1. Tryck på nedanför fotot eller videon i Flödet.
  2. Tryck på Lägg till inlägg/video i din händelse.
  3. Tryck på Skicka till.
  4. Tryck på Dela bredvid Din händelse och sedan på Klar.

Hur länkar man till Instagram?

Grunden – Länken i bio:n Tekniken som de flesta använder för att dela länkar till inlägg eller landningssidor i sitt instagramflöde är att skriva något i stil med “link in bio” eller “länk i bion”, vilket de flesta instagramanvändare förstår.

Hur delar man ett inlägg på story?

Hur man delar Instagram-inlägg till berättelser Du kan dela ett Instagram-inlägg till din berättelse genom att klicka på pilen / dela-knappen under inlägget du vill lägga till och sedan trycka på alternativet Lägg till inlägg i din berättelse.