:

Är HomeQ bra?

Innehållsförteckning:

  1. Är HomeQ bra?
  2. Varför ska man stå i bostadskö?
  3. Är HomeQ gratis?
  4. Kan man lita på Hyrenbostad?
  5. Kan man lita på Bostadshub?
  6. Vad är Bostadsdeal?

Är HomeQ bra?

Den här sidan är extremt krånglig, avstår hellre än att ge mer uppgifter än ett banklån kräver. Konstant meddelande om att uppdatera uppgifter. Vi är två vuxna med fast inkomst det ska räcka annars struntar vi helt i vad homeq har. Hyresvärdarna rensar ändå bort efter vad man heter och om man är många i familjen.

Varför ska man stå i bostadskö?

Att stå i bostadskö är ett bra sätt att planera för framtiden, eftersom en del köer i populära områden kan vara långa – vissa uppemot flera år . I andra bostadsköer går det mycket snabbare att få erbjudande om förstahandskontrakt.

Är HomeQ gratis?

Det är helt gratis att använda HomeQ. Inga kostnader från det att du registrerat dig tills att du fått en lägenhet. Alla lägenheter på HomeQ är förstahandslägenheter från fastighetsbolag som hyr ut dem exklusivt här. Köpoäng, eller inte!

Kan man lita på Hyrenbostad?

Bra sida att leta lägenheter samt hus att hyra. Man får bra och tydlig information samt möjlighet att kunna kontakta hyresvärdar via mail.

Kan man lita på Bostadshub?

Går inte att säga upp prenumerationen Min kille har en app med sin bank där han kunde avvärja betalningen för en dag sedan, men Bostadshub lyckades dra pengarna ändå idag från hans konto. Vi behöver dom pengarna till mat då vi har dålig ekonomi. Ni är tjuvar till företag och detta borde inte vara möjligt!

Vad är Bostadsdeal?

Bostadsdeal.se levererar en tjänst som bland annat består av en bostadssökmotor. Du ska vara betalningsanvändare för att få tillgång till de flesta av våra tjänster. Som betalningsanvändare tecknar du ett löpande abonnemang.