:

Vad menas med delat dubbelrum?

Innehållsförteckning:

  1. Vad menas med delat dubbelrum?
  2. Vad är ett twin room?
  3. Vad betyder dubbel rum?
  4. Vad menas med tvåbäddsrum?
  5. Vad menas med delat badrum hotell?
  6. Vad menas med svit?

Vad menas med delat dubbelrum?

Detta är även ett bra sätt att lära känna varandra samt att ha sällskap under resan. Vi fördelar rummen så man alltid delar rum med någon av samma kön och i så nära ålder det är möjligt. Alla hotell vi använder oss av har dubbelrum med separata sängar så att det ska fungera bra att dela rum.

Vad är ett twin room?

Standardrum är ett rum med en dubbelsäng och standard twin är ett rum med två separata sängar bredvid varandra.

Vad betyder dubbel rum?

Standardrum – Hotellets enklaste dubbelrum med en stor dubbelsäng (Double) eller två enkelsängar (Twin). Superiorrum – Kan vara något större än ett vanligt standardrum och erbjuder ibland också fler bekvämligheter eller en annan design.

Vad menas med tvåbäddsrum?

Alla våra standardrum är dubbelrum med 180cm dubbelsäng eller tvåbäddsrum med två separata 90cm sängar. Samtliga standardrum ligger placerade in emot vår lugna och vackra trädgård. Reser du ensam bokar du standardrummet med dubbel- eller enkelsäng.

Vad menas med delat badrum hotell?

Enkelrummen är utrustade med en 90 cm säng eller en 140 cm säng. Rummen är utrustade med tv och wifi. Du har tillgång till gemensamma toaletter och duschar i korridoren.

Vad menas med svit?

Svit – två eller flera rum på ett hotell som kan hyras tillsammans, se hotellsvit. Office suite – en samling tillämpningsprogram avsedda för kontorsarbete, se kontorspaket. Romansvit – ett antal böcker vilka publiceras som sammanhängande i en serie, se bokserie.