:

Hur mycket väger Dji Phantom 3?

Innehållsförteckning:

  1. Hur mycket väger Dji Phantom 3?
  2. hva er en drone med kamera?
  3. hva er de beste kameradronene?
  4. hvorfor bør du investere i en drone?
  5. hvordan kan du skille deg fra en dronefotograf?

Hur mycket väger Dji Phantom 3?

Mått och vikt

Höjd0,0 mm
Höjd (inkl. emballage)20,8 cm
Bredd (inkl. emballage)37,0 cm
Djup (inkl. emballage)39,0 cm
Vikt (inkl. emballage)4,256 kg

hva er en drone med kamera?

Dette bildet er tatt med en drone med kamera, noe som gjør det lettere å fotografere dette kameraet enn ved å leie et helikopter og knipse løs med det vanlige kameraet ditt. Som med alle andre kameratyper henger pris og kvalitet sammen, også når det gjelder droner med kamera.

hva er de beste kameradronene?

Kinesiske DJI er verdens ledende produsent av kameradroner, og selv om firmaer som Yuneec og Blade har begynt å komme seg inn på markedet, mener vi fortsatt at modellene fra DJI leverer den beste kvaliteten. Selv de minste og billigste DJI-dronene kan ta jpeg-bilder på 12,0 megapiksler, og mange kan også filme i 4K-oppløsning.

hvorfor bør du investere i en drone?

Droneteknologien er langt fra ny, men i mange år har den bare vært brukt av regjeringer, for eksempel til militære formål, redningsaksjoner, overvåking, værmonitorering og brannslukking. Og hvorfor bør du så investere i en drone med kamera?

hvordan kan du skille deg fra en dronefotograf?

En av de måtene, du som fotograf kan skille deg ut på, er ved å fange motiver med nye perspektiver. Her er dronen helt avgjørende. Verden finnes ikke bare i øyenhøyde", forteller dronefotograf Tim Kemple til Digital Foto nr. 7/2016. 1. Klart fokus Husk dine grunnleggende fotokunnskaper.