:

Vilka säljer julgranar?

Innehållsförteckning:

  1. Vilka säljer julgranar?
  2. Var kan man köpa julgran i Stockholm?
  3. Hur mycket kostar en plastgran?
  4. Kan man sälja granar?
  5. Vart kan man köpa julgran?

Vilka säljer julgranar?

Köpa julgranar hos Granngården Vi på Granngårdens är stolta över att kunna erbjuda ett brett sortiment av stora och mindre julgranar. I våra butiker finns traditionella Kungsgranar och Rödgranar att köpa som passar perfekt i hemmet. Självklart hjälper vi till att emballera granarna på plats i butiken.

Var kan man köpa julgran i Stockholm?

Vi levererade 2021 rekordmånga granar runt om i Storstockholm. Vi tackar alla våra kunder för förtroendet att få leverera gran och julpynt. Nu fortsätter arbetet med skötseln av granarna på vår julgransodling i Sörmland. Webbshopen öppnar upp försäljningen av julgranar och julpynt den 1 oktober 2022.

Hur mycket kostar en plastgran?

Det finns plastgranar i alla prisklasser, men de flesta kostar någonstans mellan ett par hundralappar upp till ungefär 2000 kronor.

Kan man sälja granar?

Vem som helst kan börja sälja julgranar. Det finns de mer rutinerade och etablerade som kanske bedriver flera försäljningställen. Sen finns det många som säljer det på sina egna gårdar och lokaler. Att sälja julgranar är även en rolig och attraktiv aktivitet för föreningar som vill ha extra pengar i kassan.

Vart kan man köpa julgran?

Välkomna julen med julgran! Hos oss på Plantagen finns ett stort utbud av julgranar, både när det kommer till storlek och sort. Vi har allt från den ståtliga nordmannsgranen, ofta kallad kungsgran, till den mest traditionella rödgranen med härlig doft! Granar kan köpas online eller i butik.