:

Hur spelar man Wordle?

Innehållsförteckning:

 1. Hur spelar man Wordle?
 2. Vad är dagens ord på Ordel?
 3. Hur hittar jag Wordle?
 4. Hur spela Ordlig?
 5. Hur många spelar Wordle?
 6. Vad är dagens ord?
 7. Vad är Ordel?
 8. Finns Wordle på svenska?
 9. Vad är Ordlig?
 10. Är Wordle gratis?
 11. Vad betyder SOAB?
 12. Hur fungerar Ordlig?

Hur spelar man Wordle?

Hur man spelar Wordle Du börjar med att skriva ett ord på fem bokstäver i utrymmena. Om en bokstav du har valt är korrekt och på rätt plats blir brickan grön. Om en bokstav du har valt finns i ordet men på fel plats blir den gul. Om en bokstav inte finns i ordet på någon plats blir den grå.

Vad är dagens ord på Ordel?

ordel.se Spel, Spel, wordle, ordspel, webbspel, Ordel Tack till Marcus Wordle är ett webbaserat ordspel Hitta dagens ord på fem bokstäver. Spelet, som går ut på att hitta ett ord på fem bokstäver, släpptes på webben i oktober och uppges nu ha runt 300.000 spelare.

Hur hittar jag Wordle?

Wordle är ett webbaserat ordspel. Hitta dagens ord på fem bokstäver. Feber / Spel. 8 i dag 37 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!

Hur spela Ordlig?

En sådan hit kan räkna med att få efterapare och på senare tid har flera svenska versioner som Ordel, Ordsnille och Ordlig dykt upp. Själva spelet går ut på att på maximalt sex försök gissa ett ord på fem bokstäver och varje gissning ger ledtrådar till svaret.

Hur många spelar Wordle?

Wordle släpptes i oktober 2021, men fenomenet tog fart på allvar under julhelgen och sedan har det bara rasat på. I början av januari loggade 300 000 spelare in varje dag, en vecka senare hade besökarna ökat till 2 miljoner om dagen, enligt The Guardian.

Vad är dagens ord?

Dagens ord” är ett kort moment som inleder varje skoldag i mitt klassrum. Jag har på förhand, genom att utgå ifrån elevtexter, tagit fram en lista på ord som är vanligt förekommande i elevernas texter och som de ofta stavar fel. Varje morgon tar jag upp ett ord från listan som blir dagens ord.

Vad är Ordel?

Du måste gissa på riktiga svenska ord med 5 bokstäver. Varje gissning ger ledtrådar som hjälper dig hitta svaret.

Finns Wordle på svenska?

Ordel - gissa dagens ord! Wordle på svenska.

Vad är Ordlig?

Om du föredrar att gissa på svenska ord i stället för engelska finns en svensk version av Wordle kallad Ordlig. Ordlig.se använder 6 bokstäver enbart på helger, för att variera sig lite.

Är Wordle gratis?

Wordle är ett webbläsarbaserat ordgissningsspel med miljontals dagliga spelare. Det finns ingen app att ladda ner. Du besöker bara dess hemsida och börjar spela gratis.

Vad betyder SOAB?

Svensk ordbok utgiven av Svenska Akademien.

Hur fungerar Ordlig?

Bokstaven K är på rätt plats. Bokstaven L ingår i ordet på en annan plats. Bokstäverna U, R och A ingår inte i ordet.