:

Kan man laga en LED TV?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man laga en LED TV?
  2. Kan man ha fönsterputs på TV?
  3. Vem kan laga min TV?
  4. Hur tvättar man en skärm?
  5. Hur Torka av tv skärm?
  6. Vem lagar skivspelare?

Kan man laga en LED TV?

Om din TV-skärm är kraftigt sprucken och skadan har trängt ut bortom det, är den tillräckligt djup för att ha skadat LCD, LED eller plasma. Om så är fallet kan det kosta mer att reparera din TV än att byta ut den. Det kan finnas några LCD LED PLASMA TV-verkstäder nära dig som kan svara på några frågor åt dig.

Kan man ha fönsterputs på TV?

Det var ett bra tag sedan TV-skärmarna var av glas och kunde rengöras med fönsterputs. Dagens TV-apparater är betydligt mer ömtåliga. Använd därför en mikrofiberklut, så undviker du att repa skärmen. Tänk på att dina vanliga dammtrasor kan innehålla rester av rengöringsmedel (såpa, alkohol etc.)

Vem kan laga min TV?

Vi tittar alltid på din apparat först och beräknar vad det skulle kosta att laga den. Så får du själv bestämma om du vill reparera eller ej. Väljer du att inte reparera och ta tillbaka apparaten så tar vi ut en mindre felsökningsavgift för det jobb vi lagt ner. Låter det bra?

Hur tvättar man en skärm?

Använd trasan som följde med skärmen eller ett annat mjukt, torrt, luddfritt tygstycke för att torka bort damm från skärmen. Om ytterligare rengöring krävs fuktar du tygstycket lätt med vatten eller ett rengöringsmedel avsett för rengöring av bildskärmar och torkar sedan av skärmen. Undvik att få in fukt i öppningarna.

Hur Torka av tv skärm?

Använd en mikrofiberduk Bästa sättet är att använda en ny, ren och torr mikrofiberduk. En använd kökstrasa kan innehålla spår av annat, som såpa eller matrester som kan rispa skärmen. Även pappret från hushållsrullen kan orsaka repor. Torka i en cirkulära rörelse och inte för hårt.

Vem lagar skivspelare?

Reparera Skivspelare / Bandspelare Vi på Insound har lagat och servat skivbandspelare i över 30 år. Oavsett problem så är du välkommen att lämna in in skivspelare till oss för professionell service. Vår serviceverkstad ligger centralt i Stockholm, i Vasastan på Gästrikegatan 1. Verksamma i över 30 år.