:

Vad kan man önska sig på sin födelsedag 16 år?

Innehållsförteckning:

  1. Vad kan man önska sig på sin födelsedag 16 år?
  2. Vad kan man önska sig på sin födelsedag 15 år?
  3. Vad kan man önska sig på sin födelsedag 14 år?
  4. Vad gillar kvinnor för presenter?
  5. Vad kan man köpa till någon som fyller 15?

Vad kan man önska sig på sin födelsedag 16 år?

Många väljer att köpa presentkort på kläder, något som kanske kan kännas lite trist att ge men som faktiskt är väldigt roligt att få. Då kan tonåringen själv få välja kläder efter eget tycke och smak. En annan smart present till en 16-åring är körlektioner: en väldigt bra investering i framtidens jakt efter körkortet.

Vad kan man önska sig på sin födelsedag 15 år?

Här ska du få mina bästa tips på saker som 15-åringar faktiskt önskar sig och som de blir glada för att få. Först några snabba tips för den som har bråttom att köpa något: Pengar, presentkort på bio, presentkort på kläder & sportprylar och hörlurar.

Vad kan man önska sig på sin födelsedag 14 år?

Parfymer, sminkprodukter och kläder, eller ännu bättre: ett presentkort på kläder, är också gångbara presenter till en 14-åring. För 14-åringen som helst köper alla sina saker själv kan ett presentkort som gäller för alla butiker i ett köpcentrum vara en perfekt present.

Vad gillar kvinnor för presenter?

En personlig present kan vara något annat också. Hon kanske gillar att koppla av med ett bad ibland och då kan det passa med en härlig badrock eller badsalt. Eller så älskar hon att fika och då kan hon få en fin kaffekopp eller en tekanna.

Vad kan man köpa till någon som fyller 15?

Detsamma gäller upplevelser, såsom biljetter till en konsert (för jubilaren och en kompis), biocheckar, en sminkkurs eller en fotokurs. För fotokursen behöver 15-åringen självklart en ny kamera!