:

Hur möblera badrum?

Innehållsförteckning:

  1. Hur möblera badrum?
  2. Vad kan man ha i ett badrum?
  3. Vad kan det kosta att renovera ett badrum?
  4. Vad är dusch minimalism?
  5. Vad är modernt i badrum?
  6. Vad kan man ha på väggar i badrum?

Hur möblera badrum?

Inredningstips för små badrum

  1. Badkar eller dusch med korta mått eller hörnlösningar passar i små badrum.
  2. Golvjämna duschar – undvik visuella barriärer.
  3. Stora badrumsmöbler med spegelvägg eller spegelskåp och smart placerade ljuskällor får badrummet att verka större.

Vad kan man ha i ett badrum?

Att gruppera parfymer, handcremer, doftljus et cetera på en liten bricka är ett superknep för att badrummet ska kännas lite mer inrett. Addera lite vintagedetaljer, en liten vas et cetera och vips – snyggt badrum!

Vad kan det kosta att renovera ett badrum?

Ett nytt badrum kan kosta allt mellan 12.000-30.000 SEK per kvadratmeter. Det är många faktorer som drar upp och ner priset – det beror på dina val. Detta hjälper vi dig gärna med på din närmaste HTH-butik, där du kan få ett exakt totalpris.

Vad är dusch minimalism?

Hemmasittandet under pandemin fick många av oss att lätta lite på badrumsrutinerna. En överhoppad dusch här, en skippad schamponering där. Nu har fenomenet blivit en trend och allt fler dissar den dagliga duschen.

Vad är modernt i badrum?

Färgpaletten i badrummen domineras år 2021 av jordnära toner av beige, grått och vitt. När kulör syns är det främst i form av naturnära nyanser av grönt och blått, vilket går hand i hand med intresset för att skapa en harmonisk oas i badrummet.

Vad kan man ha på väggar i badrum?

Betong, puts och betongglas. Våtrumsputsen har många fördelar, förutom att den är enkel att hålla ren så kan den också appliceras direkt på kakel eller klinkers så länge det finns ett väl fungerande tätskikt. Betong eller puts är andra material för badrumsväggarna, som ger en lite tuffare och mer unik stil.