:

Vilka sängar har Scandic?

Innehållsförteckning:

  1. Vilka sängar har Scandic?
  2. Hur bäddar man Hotellbäddning?
  3. När byggdes Scandic Täby?
  4. Vad är familjerum?
  5. Hur bäddar man en säng inför visning?

Vilka sängar har Scandic?

Därför väljer Scandic nu att som första hotellkedja satsa på individanpassade sängar där gästen själv med fjärrkontroll ställer in den önskade hårdhetsgraden. Satsningen är ett samarbete med tillverkaren Bliss Nordic som utvecklat den svenskutvecklade och världspatenterade sängen.

Hur bäddar man Hotellbäddning?

Så skapar du den trendiga hotellbäddningen

  1. Stramt och snyggt – och enkelt att återskapa hemma! ...
  2. Vik ner en kant av täcket för att skapa hotellkänsla. ...
  3. Ett klassiskt överkast blir stjärnan i bäddningen. ...
  4. Vik överkastet dubbelt för en mer minimalistisk version av trendbäddningen.

När byggdes Scandic Täby?

Scandic hotell är enda hyresgäst. Hotellfastigheten ligger i centrala Täby och byggdes 1982. Efter köpet äger Midstar 15 hotell i Sverige. Fastigheten är enligt Midstar en solid tillgång som nyligen har byggts ut och renoverats – byggnaden består av 170 hotellrum, fyra mötesrum, restaurang, bar, gym och parkering.

Vad är familjerum?

Familjerum/Familjesvit Består av ett rum med sovavdelning, ett rum och sovalkov eller ett rum med sovloft. Kan även bestå av två rum.

Hur bäddar man en säng inför visning?

Spraya täcket och lakanet med en lätt vattendimma och vänta några sekunder. Släta därefter försiktigt ut sängkläderna med händerna över sängen. För att lyckas få till bäddningen, dra täcket upp över hela sängen och lägg på överkastet. Vik därefter ner en kant av täcket så får du direkt den lyxiga hotellkänslan.