:

Hur bred är en fyrhjuling?

Innehållsförteckning:

  1. Hur bred är en fyrhjuling?
  2. Hur många får man åka på en fyrhjuling?
  3. Var sitter tändstiftet på fyrhjuling?
  4. Hur bra är CF Moto?
  5. Får man skjutsa på fyrhjuling?
  6. Får barn åka med på fyrhjuling?
  7. Var ligger tändstiftet?
  8. Vart sitter tändhatten på moped?

Hur bred är en fyrhjuling?

Den nya bredden på hjulbasen är hela 140cm och längden ligger på ca 144cm det betyder att den är bredare än de första RZR modellerna som man sitter i bredd på. Ett klart imponerande mått på en atv och därmed också den största i branschen.

Hur många får man åka på en fyrhjuling?

På en fyrhjuling oavsett fordonsslag gäller förstås att passagerare inte får medtas i större antal eller placeras på sådant sätt att fara uppstår. För motorcykel och moped gäller högst en passagerare. För terränghjuling gäller dessutom att det är förbjudet att ta med passagerare vid färd på väg.

Var sitter tändstiftet på fyrhjuling?

Lokalisera tändstiftet, det sitter i toppen på motorn, antingen iskruvat snett in i toppen eller rakt i mitten på toppen. Leta efter tändkabeln som ofta är den enda kraftiga sladden som går till toppen på fyrhjulingen och följ denna till tändstiftet.

Hur bra är CF Moto?

CF-Moto har fokus på hög kvalitet och är en av de mest prisvärda fyrhjulingarna på marknaden. CF-Moto är ett väletablerat varumärke som tar plats bland de ledande på den globala marknaden och varumärket har växt snabbt i hela världen.

Får man skjutsa på fyrhjuling?

Fordonet måste vara godkänt för att skjutsa passagerare. På registreringsbeviset kan du se vad som gäller för ditt fordon. Du får skjutsa passagerare på en terräng- hjuling när du kör på en enskild väg som i mindre omfattning används av allmänheten för trafik men inte när du korsar en allmän väg.

Får barn åka med på fyrhjuling?

En fyrhjuling som används på väg eller i terrängen ska vara registrerad och det krävs någon form av förarbehörighet. Små fyrhjulingar avsedda för barn är undantagna om de kan anses vara Lekfordon, annars gäller samma krav för dessa som för de större fordonen.

Var ligger tändstiftet?

Tändstift finns på de flesta bensin- och etanoldrivna bilmodeller och det är oftast ett stift per cylinder. Ett stift skruvas fast i motorblocket och själva tänddelen sticker ner i cylindern.

Vart sitter tändhatten på moped?

Här sitter tändstiftet: (Det som ser ut som en sugpropp är tändhatten, under där är tändstiftet). Tändhatten är markerat med en röd cirkel...:-P.