:

Vilken är den tystaste diskmaskinen?

Innehållsförteckning:

  1. Vilken är den tystaste diskmaskinen?
  2. Vad är Air Dry?
  3. Vad är en tyst diskmaskin?
  4. Vad är en helintegrerad diskmaskin?
  5. Är Hisense diskmaskin bra?
  6. Vilken diskmaskin ska jag välja?
  7. Vad innebär det att en diskmaskin är underbyggd?

Vilken är den tystaste diskmaskinen?

Med en ljudnivå på blygsamma 39 dB hamnar Bosch SMA67MD06E absolut bland de tystaste diskmaskinerna på marknaden. Gillar du dessutom effektiv disktid är den här modellen något för dig. Snabbprogrammet tar nämligen bara 66 minuter.

Vad är Air Dry?

AirDry-funktionen ser till att den varma luften, som ångar inuti diskmaskinen, kyls ned när maskinen har slutfört diskprogrammet. När luften kylts ned till rätt temperatur öppnas luckan automatiskt 10 cm. Det naturliga vinddraget tar över och minimerar torktiden samt fläckar på glas och porslin.

Vad är en tyst diskmaskin?

Tystgående diskmaskiner ligger runt 44 dB, vilket motsvarar ett tyst rum. Med en sådan diskmaskin kommer du inte bli störd vare sig du sitter vid middagsbordet eller slappnar av i soffan. Decibel följer en logaritmisk skala. Den börjar på 0 och går uppåt, där ljudenergin fördubblas vid var 3:de dB.

Vad är en helintegrerad diskmaskin?

En integrerad diskmaskin levereras utan lucka, topp och ofta utan väggpaneler – bara isolering – för att den ska kunna byggas in i köksinredningen och förses med en lucka som liknar de andra köksluckorna.

Är Hisense diskmaskin bra?

Med Hisense diskmaskin HU63CW och dess generösa kapacitet för 16 kuvert kan du enkelt hantera stora högar med disk. Apparaten är utrustad med Inverter PowerDrive som säkerställer effektiv och tyst drift. Du kan välja mellan fem program och funktioner, inklusive QuickWash eller Auto open.

Vilken diskmaskin ska jag välja?

Diskmaskiner har standardmått som måste följas, och de flesta diskmaskiner ska passa in i en 60 eller 45 cm bred öppning. Antal kuvert är måttet på kapaciteten. En vanlig diskmaskin (60 cm) har plats för omkring 10–15 kuvert. En smal diskmaskin (45 cm) rymmer mindre än 10 kuvert.

Vad innebär det att en diskmaskin är underbyggd?

Underbyggda diskmaskiner placeras under en köksbänk och drar uppmärksamheten till sig i köket. De går snabbt att installera och sticker ut med en egen design. Så detta är rätt val om du till exempel vill matcha stilrena vitvaror i rostfritt stål med ett vitt kök.