:

Vad gör man när man fyller år?

Innehållsförteckning:

  1. Vad gör man när man fyller år?
  2. Vad köper man till en 23 årig tjej?
  3. Var fira 70 årsdag?
  4. Vad köper man till en 25 årig tjej?
  5. Vad gör man när man fyller 70?
  6. Hur fira 75 årsdag?

Vad gör man när man fyller år?

Till någon som fyller 30 kan man samla kompisgänget till en heldag och spela paintball eller ta en dagssegling. Till en 50-åring kan man bjuda med denne på en vinprovning eller varför inte bjuda in en professionell kock och laga mat ihop. Oavsett vad man väljer är en aktivitet alltid uppskattad.

Vad köper man till en 23 årig tjej?

Om man vill låta 23-åringen välja själv, något han eller hon säkert föredrar, kan man ge bort ett presentkort på möbler och heminredning. Andra uppskattade presenter till hemmet är växter och blommer. Tidningsprenumerationer, böcker och DVD-filmer kan också vara bra presenter.

Var fira 70 årsdag?

Ystad Saltsjöbad är riktigt bra, med rätt många ställen att göra utflykter till. Och sedan är ju Stockholm & Stockholm skärgård är ju alltid bra.

Vad köper man till en 25 årig tjej?

Oavsett om 25-åringen är en kille eller tjej så kommer unika gåvor att gå hem som födelsedagspresent. Är matlagning och bakningen ett område som intresserar? Då är presenttips på förkläde eller kockknivar ett bra val som kommer väl till användning kommande åren.

Vad gör man när man fyller 70?

70 års present

  • Pussel med egna foton. Älskar er 70-åring pussel så kommer ett klurigt fotopussel göra succé som födelsedagspresent på 70 års dagen! ...
  • Graverad kockkniv. Står matlagning och att vara i köket högt i kurs så kommer en riktigt lyxig kniv med personlig gravyr garanterat gå hem. ...
  • Aroma Diffuser.

Hur fira 75 årsdag?

Teaterbesök, kryssningar, vinprovningar och matvandringar är bara några av de upplevelser som kan passa en 75-åring. Vilken upplevelse man bör välja beror givetvis på vilka intressen 75-åringen har och hur pass pigg hon eller han är. Personliga presenter går också alltid hem.