:

Kan man snyta sig med näspiercing?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man snyta sig med näspiercing?
  2. Kan man pierca sig när man är förkyld?
  3. Kan man bedöva innan piercing?
  4. Är näspiercing farligt?
  5. Hur gammal måste man vara för att ta hål i näsan?

Kan man snyta sig med näspiercing?

Det är en typ av ärrvävnad till följd av återkommande påfrestningar. För att undvika detta, lek inte med din piercing! Om du är allergisk eller förkyld bör du undvika att pierca dig, om du tror att du kommer att snyta dig ofta. Var även försiktig när du torkar ansiktet så att du inte fastnar med smycket.

Kan man pierca sig när man är förkyld?

Sv: Piercingar Saken är ju den att de kan läka segare då kroppen redan försöker återställa förkylningen samt febern. Jag skulle rekomendera dig att pierca dig när du är helt frisk - det rekomenderar många piercaren också!

Kan man bedöva innan piercing?

Vi använder ingen form av bedövning när vi utför piercings, då det inte gör så ont att det behövs. Har ni använt någon form av bedövning själva, t. ex. Emla, så kommer vi inte att utföra någon piercing och ni kan komma att bli debiterade fullpris för tiden.

Är näspiercing farligt?

De flesta komplikationer efter piercing är lindriga, men en risk för allvarliga komplikationer föreligger, särskilt då ingreppet innefattar brosk- och slemhinnepenetration. Immunsupprimerade samt personer med riskfaktorer som implantat eller hudsjukdom bör avrådas från piercing.

Hur gammal måste man vara för att ta hål i näsan?

Både Socialstyrelsen och SPT förordar som sagt att tatuering, piercing och andra former av kroppssmyckning inte bör ske före 18 års ålder utan vårdnadshavarens medgivande.