:

När släpps Galaxy S22 Ultra?

Innehållsförteckning:

  1. När släpps Galaxy S22 Ultra?
  2. Hur stänga av Samsung S22 Ultra?
  3. När levereras S22?
  4. Vilken laddare till Samsung S22?
  5. Har Samsung S22 Ultra skärmskydd?

När släpps Galaxy S22 Ultra?

S22 Ultra kan få makro-läge (2021-12-20) Nu laddar Samsung inför lanseringen av nästa flaggskepp, Galaxy S22 Ultra, som väntas lanseras i februari 2022.

Hur stänga av Samsung S22 Ultra?

Galaxy S21 eller S22 stängs av med knappar Tryck och håll helt enkelt ström-/väntelägesknappen och volym ned-knapparna samtidigt - men inte för kort tid, eftersom det tar en skärmdump - så kommer du till samma fönster för avstängningsalternativ.

När levereras S22?

Flera kunder som har förbeställt Galaxy S22-mobiler i Sverige har nu för andra gången fått beskedet att leveranser har skjutits upp, och nu inte kommer att kunna levereras förrän i slutet av mars.

Vilken laddare till Samsung S22?

För funktionen supersnabb laddning rekommenderar vi att du använder en 45W strömadapter från Samsung och en Type-C eller Type-C 5A kabel.

Har Samsung S22 Ultra skärmskydd?

Välvt skärmskydd för Galaxy S22 Ultra Glaset är endast 0,3 mm tunt. Den perfekta passformen gör det enkelt att applicera samtidigt som den bidrar till ett bubbelfritt resultat. Skyddet märks knappt och påverkar inte känslan på skärmen, samtidigt som det står emot repor mycket bra.