:

Hur ser man på UR Play?

Innehållsförteckning:

  1. Hur ser man på UR Play?
  2. Var kan man se UR?
  3. Vad är UR?
  4. Vart kan mån se skam i Sverige 2021?
  5. Var kan man se hjälp?
  6. Hur saker tillverkas?
  7. Hur ser jag UR Play på min TV?

Hur ser man på UR Play?

Hur kan man titta på UR Play? Utöver att streama på www.urplay.se finns UR Play även UR play app för mobil, surfplatta och Apple TV. Under inställningar i UR Play-appens meny kan man välja att bara visa barnprogram. Du kan även se och lyssna på programmen och serierna via Chromecast och Airplay.

Var kan man se UR?

Det finns många sätt att titta och lyssna på UR. Streama programmen när du vill på UR Play. De sänds även i SVT:s kanaler, Sveriges Radios och Kunskapskanalen.

Vad är UR?

svenskt allmännyttigt radio- och TV-bolag. Utbildningsradion (Sveriges Utbildningsradio Aktiebolag, UR) är ett svenskt massmedieföretag som har till uppgift att bedriva programverksamhet inom utbildningsområdet i allmänhetens tjänst ("public service").

Vart kan mån se skam i Sverige 2021?

Säsong 1-3 är på DR3, där de kan ses gratis och säsong 4 kommer också att visas här, men med några dagars försening. Om du är kund hos Yousee kan du följa på NRK3. Om du vill se de nya avsnitten omedelbart och inte är kund hos Yousee måste du antingen ta en resa norrut eller följa vår guide.

Var kan man se hjälp?

TV4 Play- Börja här! Hjälp!

Hur saker tillverkas?

7.8IMDb2013Kanada. En titt bakom kulisserna på hur vardagliga saker tillverkas. Varje episod innehåller vanligtvis 3-4 olika produkter. Man blandar vanligt förekommande föremål som jeans, aliminiumfolie och spannmål, men även mindre förutsägbara produkter som vaxfigurer, gamla skrivmaskiner och flipperspel.

Hur ser jag UR Play på min TV?

SVT Play finns som app till Android tv. Du kan ladda ner den gratis i Google Play store.