:

Hur gör man en hög hästsvans?

Innehållsförteckning:

  1. Hur gör man en hög hästsvans?
  2. Hur sätter man upp tunt hår?
  3. Hur gör man en stram tofs?
  4. Hur sätta upp långt hår?
  5. Hur sätter man upp en bulle?

Hur gör man en hög hästsvans?

1. Hög och stram hästsvans

  1. Föna håret med hjälp av en borste för att få till ett mjukt och rakt resultat.
  2. Samla ihop håret i en tofs, om du vill kan du använda en borste för att se till alla strån följer med, och fäst med en hårsnodd.
  3. Stick ned den inbyggda kammen på ponytailen under hårsnodden i ditt naturliga hår.

Hur sätter man upp tunt hår?

Hur man får volym i tunt hår med klippning Det kanske mest konkreta sättet att få tunt hår att se mer voluminöst ut är genom en välanpassad klippning. Önskar du en kort eller mellanlång frisyr, men har tunt hår, är bob, pixie och page väldigt bra val för att skapa en fyllig känsla.

Hur gör man en stram tofs?

Gör såhär för att få till en stram hög toffs: Kamma igenom ditt hår uppåt där du vill ha den höga tofsen, addera hårgele och fortsätt borsta igenom så du får håret helt jämnt. Jag använde denna (klick). Om du inte har ett afro hår så kan du från början ha lite lätt fukt i håret för att strama till det ytterligare.

Hur sätta upp långt hår?

HÄSTSVANS MED VOLYM Sätt upp håret i en hög hästsvans och avsluta med en snodd. 2. För att få volym dela tofsen och sätt fast en hårklämma, täck sedan över klämman med håret.

Hur sätter man upp en bulle?

Börja med att böja dig framåt och borsta håret energiskt. Detta för att förhindra att håret ”hänger” bak. Spreja hårsprej upp och ner, fäst håret högst upp på hjässan med snodd. Vrid håret runt snodden, fixera med nålar, både raka och vågiga, och spreja en sista gång.