:

Vad gör man med en body mist?

Innehållsförteckning:

  1. Vad gör man med en body mist?
  2. Hur många spray parfym 50 ml?
  3. Hur gör man egen Body Mist?
  4. När ska man använda en face mist?
  5. Vad är en Facemist?

Vad gör man med en body mist?

Body Mist är precis lika väldoftande som en parfym, men i mindre dos och du sprayar den över hela kroppen istället för koncentrerade punkter. En Body Mist är också så mycket mer än en doft, du kan ofta använda dem på lakan, i rummet och ofta har de även andra egenskaper såsom återfuktande effekter.

Hur många spray parfym 50 ml?

En 20 ml flaska ger ungefär 280 spray. En 30 ml parfymflaska ger cirka 420 spray. 50 ml ska kunna ge 700 spray. 100 ml ger ungefär 1400 sprayapplikationer.

Hur gör man egen Body Mist?

Sötmandel-mistgör du: Häll i lika delar kokosvatten och aloevera. Ha i cirka en matsked med eterisk olja som doftar sötmandel och macadamianöt. Skaka! Tänk på att kokosvatten blir dåligt, så denna misten ska du ha i kylskåpet och använda inom en vecka.

När ska man använda en face mist?

Face mist användning - Så gör du Du kan använda den efter att du rengjort ansiktet för omedelbar återfuktning. Sprayen fördelar sig jämnt och är snabbabsorberande och perfekt om du har bråttom. En ansiktsspray kan man ha med sig hela dagen och använda när det behövs.

Vad är en Facemist?

Enkelt förklarat så jobbar ansiktsvatten mer sammandragande vilket hjälper dig att rengöra och krympa porerna i ansiktet. En Face mist innehåller mer närande oljor och fukt som främst ska hålla huden återfuktad, den gör ingenting för dina porer.