:

Vad kostar en Pendlarbiljett?

Innehållsförteckning:

  1. Vad kostar en Pendlarbiljett?
  2. Vad kostar ett månadskort på SJ?
  3. Hur funkar Pendlarbiljett SJ?
  4. Hur mycket kostar ett månadskort Västtrafik?
  5. Vad kostar Movingo Uppsala Stockholm?
  6. Hur fungerar SJ Månadskort?
  7. Hur mycket kostar SJ Månadskort student?
  8. Hur mycket kostar ett månadskort för tåg?

Vad kostar en Pendlarbiljett?

Kör du bil varje arbetsdag kostar det 5 390 kronor i månaden*. Med ett pendlarkort på samma sträcka betalar du bara 901 kronor.

Vad kostar ett månadskort på SJ?

Exempel: en månadsbiljett har kostat 2500 kr och återköps när 10 dagar återstår. Återköpsbeloppet blir då 2500 / 30 * kr. Återkommande tidtabellsändringar, som till exempel sommartidtabell är inte ett skäl till att få återköpa biljetten.

Hur funkar Pendlarbiljett SJ?

Movingo är biljetten för dig som reser ofta inom Mälardalen. Movingo är en pendlarbiljett för obegränsat resande i 30 dagar, 90 dagar eller ett år. Biljetten gäller alltid för både regionala tågresor, den trafik som körs av Trosabussen, samt för resor i den lokala kollektivtrafiken.

Hur mycket kostar ett månadskort Västtrafik?

Månadskort för hela regionen, zonerna A, B och C, motsvarande Regionen Runt, höjs med 5 kronor till 1 825 kronor. Se fler prisexempel i faktaruta. Priserna kommer inte att höjas ytterligare i januari 2021.

Vad kostar Movingo Uppsala Stockholm?

Även Mälartåg enkelbiljett eller UL-biljett gäller på sträckan. För resor till och från Arlanda C behövs utöver Movingo Alla sträckor också Arlanda passagebiljett, vilken antingen kan köpas som periodbiljett för 400 kronor/30-dagar. Eller så kan du köpa en passagebiljett för 120 kronor för enstaka resor.

Hur fungerar SJ Månadskort?

Vi har månadsbiljett för många av våra sträckor, både för 1 klass och 2 klass. Kostnaden för månadskort skiljer sig beroende på vilken sträcka du vill åka. För att enklast få fram priset på en månadsbiljett söker du sträckan som du vill pendla under Pendlarbiljett på startsidan. Läs mer om SJ Månadsbiljett här.

Hur mycket kostar SJ Månadskort student?

SJ studentrabatt på månadsbiljetter Med vår månadsbiljett reser du obegränsat mellan två orter under 30 dagar och vi erbjuder 15 % studentrabatt för dig med giltig studentlegitimation eller som är under 26. Läs mer om SJ Månadsbiljett här.

Hur mycket kostar ett månadskort för tåg?

Det gäller inte ombord på tåg. Kortet är ett månadskort (30 dagar) och kostar 200 kronor.