:

Hur länge håller PRX-T33 behandling?

Innehållsförteckning:

  1. Hur länge håller PRX-T33 behandling?
  2. Hur ofta kan man göra PRX-T33?
  3. Hur går en PRX-T33 behandling till?
  4. Hur lång tid tar PRX-T33?
  5. Är PRX t33 bra?
  6. Hur många PRX behandlingar?
  7. Kan man göra PRX efter botox?
  8. Kan man tvätta ansiktet efter PRX T33?
  9. Kan man träna efter PRX?
  10. Kan man sminka sig efter PRX T33?

Hur länge håller PRX-T33 behandling?

Har du mycket pigmenteringar, bristningar eller ärr, då kanske det krävs några fler behandlingar eller att vi kombinerar med en microneedling eller IPL-behandling. Hur länge varar resultatet av en PRX-T33 -behandling? – Resultatet av denna avancerade och djupgående peeling varar i cirka sex månader.

Hur ofta kan man göra PRX-T33?

För bästa och en mer långvarig effekt, bör behandlingen upprepas 3-4 ggr med 1 veckas mellanrum. Hur påverkas huden av en PRX-T33 behandling? – Hud som har ett mycket tjockt hornlager kan uppleva kraftig flagning efter den första behandlingen. Detta kan pågå i 2-3 dagar, området behandlas med fuktgivande kräm.

Hur går en PRX-T33 behandling till?

Under behandlingen PRX-T33 serumet droppas på huden för att därefter masseras in med en speciellt utformad massageteknik för att snabbt nå ner på djupet i huden. Där arbetar man sedan in produkten i lager och ser till att den fördelas jämt över ansiktet för att uppnå bästa möjliga resultat.

Hur lång tid tar PRX-T33?

Vissa resultat av PRX-T33 är omedelbara, såsom en lätt uppstramande samt ljusnande effekt av huden. Resultatet kommer att utvecklas ytterligare under de kommande veckorna. Vi rekommenderar mellan 3-6 behandlingar med en veckas mellanrum för bästa resultat.

Är PRX t33 bra?

Bäst resultat uppnås efter 5 behandlingar men även efter första behandlingen syns en märkbar skillnad på huden och den känns plumpad och föryngrad. Många beskriver behandlingen som ett mellanting mellan fillers och kemisk peeling fast utan nålar, fjällande, rodnad, solkänslighet, hudreaktioner m.m.

Hur många PRX behandlingar?

Behandlingen rekommenderas i kur på 4 behandlingar med 1-2 veckors mellanrum, detta beroende på vad som behandlas och hudens kondition. Priset för en behandling av ansikte 1995kr (Vid köp av 4 behandlingar 6000 SEK).

Kan man göra PRX efter botox?

Den ger återfuktning på djupet och fortsätter verka långt efter att behandlingen avslutats. Bäst resultat uppnås efter 5 behandlingar men även efter första behandlingen syns en märkbar skillnad på huden och den känns plumpad och föryngrad.

Kan man tvätta ansiktet efter PRX T33?

Nej, inte 48h innan och 1 vecka efter. Därför rekommenderas endast deras egna produkter under kuren som både balanserar ph-värdet och hjälper till att huden återhämtar sig fortare. Efter behandlingen får du med dig speciell hemmavård som räcker ca. 5-7 dagar.

Kan man träna efter PRX?

Att tänka på efter behandling Undvika att ta på det behandlade området samt använda smink i 6 timmar efter behandlingen. Drick ej alkohol 48 timmar efter injektion pga risk för ökad svullnad. Undvik att träna 24 timmar efter behandling.

Kan man sminka sig efter PRX T33?

Efter behandlingen Man bör ej applicera smink 24h efter avslutad behandling. Till skillnad från många andra anti-aging behandlingar blir huden ej mer solkänslig av PRX T33 vilket gör att den även lämpar sig väl året om.