:

Hur får man bort röd färg i håret?

Innehållsförteckning:

  1. Hur får man bort röd färg i håret?
  2. Hur får man bort orange hår efter blekning?
  3. Hur färgar man rött hår till blont?
  4. Kan man Blondera rött hår?
  5. Vad gör man om man färgat håret för mörkt?

Hur får man bort röd färg i håret?

Ta en skål och blanda vinäger och varmt vatten, lika delar av varje. Häll över håret och låt sjunka in, sätt över en plastpåse eller duschmössa och låt verka i 15-20 minuter. Skölj blandningen ur håret och schamponera, gärna två gånger. Förhoppningsvis ser du med egna ögon hur färgen rinner ut med duschvattnet.

Hur får man bort orange hår efter blekning?

Silvershampoo är den bästa och skonsammaste kuren för orange eller gulaktigt hår. Produkten innehåller blå/lila pigment som kompenserar bort de oönskade missfärgningarna. Låt verka några extra minuter för att uppnå bästa möjliga resultat.

Hur färgar man rött hår till blont?

Så gör du hemmablekningen: Applicera hemmablekningen som ett vanligt shampoo i fuktigt hår och låt det sedan verka i drygt en timme. Var sedan noga med att skölja ut alla rester och skölj tills vattnet är helt klart. Tro mig, det kan ta väldigt lång tid innan vattnet slutar färgas rött = perfekt!

Kan man Blondera rött hår?

Om du har färgat ditt hår rött och vill ha det blont ska du köpa en avfärgning som är anpassad efter just ditt hår och din färg.

Vad gör man om man färgat håret för mörkt?

Misslyckad hårfärgning – hjälp, håret blev för mörkt! Om det har blivit alldeles för mörkt, blanda en matsked bakpulver tillsammans med ett clarifyingschampo. Låt verka i fem minuter. Ett mer naturligt alternativ är att applicera olivolja i håret och låta den verka under en varm handduk under några minuter.