:

Hur öppnar man en PST fil?

Innehållsförteckning:

 1. Hur öppnar man en PST fil?
 2. Var finns PST?
 3. Hur hittar man arkiv i Outlook?
 4. Hur startar man om Word?
 5. Varför hänger sig Word?
 6. Hur startar man om Office?
 7. Varför funkar inte mitt Word?

Hur öppnar man en PST fil?

Öppna en Outlook-datafil (. pst)

 1. Välj Arkiv > Öppna & exportera > öppna Outlook datafil. Obs!: Beroende på hur du konfigurerat Outlook öppnas troligen den mapp där . pst-filen finns automatiskt. ...
 2. Markera Outlook-datafil (. pst) och välj sedan Öppna.
 3. När du öppnar Outlook (. pst) visas filen i mappfönstret.

Var finns PST?

Outlook-datafiler (. pst) som skapas med hjälp Outlook 2013 eller Outlook 2016 sparas vanligtvis på datorn i mappen Dokument\Outlook-filer.

Hur hittar man arkiv i Outlook?

Hur söker jag i mappen Arkiv? När du söker efter Outlook-objekt med funktionen Sök i Aktuell postlåda högst upp i mapplistan söker Outlook som standard i hela postlådan. Om du vill begränsa sökningen till endast mappen Arkiv väljer du först mappen Arkiv i mapplistan. Nu söker du bara i mappen Arkiv.

Hur startar man om Word?

Så här startar du Word med knappen /a:

 1. Ange Kör i rutan Sök (i Windows 10, Windows 8.1 eller Windows 8) eller i rutan Starta sökning i Start-menyn (i tidigare versioner av Windows) och tryck sedan på Retur.
 2. Skriv winword /a i dialogrutan Kör och tryck sedan på Retur.

Varför hänger sig Word?

När det gäller att Word hänger sig så skadar det aldrig att kontrollera om det fungerar i felsäkert läge. Klicka på Start och i sökrutan ovanför Startknappen så skriver du winword /safe (lägg märke till mellanslaget), tryck på Retur.

Hur startar man om Office?

Reparera Office via Kontrollpanelen

 1. Högerklicka på Start-knappen. ...
 2. Välj den Microsoft Office-produkt som du vill reparera och välj Ändra. ...
 3. Följande alternativ för att fortsätta med reparationen visas beroende på om ditt exemplar av Office är en Klicka-och-kör- eller MSI-baserad installation.

Varför funkar inte mitt Word?

Metod 5: Tvinga Word att återskapa ett dokument I Word klickar du på Arkiv i menyfliksområdet och klickar sedan på Öppna. Markera Word-dokumentet i dialogrutan Öppna. Klicka på pilen på knappen Öppna och sedan på Öppna och reparera.