:

Hur öppnar jag en epub-fil?

Innehållsförteckning:

  1. Hur öppnar jag en epub-fil?
  2. Vad är en epub-fil?
  3. Hur öppna e bok?
  4. Hur läsa e bok Adlibris?
  5. Kan inte logga in på Letto?
  6. Hur fungerar Adlibris Letto?

Hur öppnar jag en epub-fil?

Med vår GRATIS ePUB-läsare för Google Chrome ™ kan du se ePUB-filer direkt. Detta är en gratis programvara för open epub online. Prova vår epub opener nu. ePub Reader för Google Chrome ™ är ett enkelt och kraftfullt tillägg som kan öppna alla dokument med filändelsen ".

Vad är en epub-fil?

Epub är ett öppet standardformat för e-böcker, ett format som används för att publicera elektroniska böcker, tidskrifter och tidningar. Skillnaden mellan en epub-fil och andra textfilformat är att texten kan flödas om för att passa många olika skärmstorlekar, exempelvis plattor och smarta telefoner.

Hur öppna e bok?

Det enda som krävs är att installera en programvara/app som stödjer EPUB-formatet. Det finns en rad olika program och appar som du kan välja mellan. De flesta av dessa programvaror/appar är gratis att installera eller är de redan inbyggda på din dator, surfplatta eller smart telefon.

Hur läsa e bok Adlibris?

De digitala böckerna hittar du, direkt efter köp, i ”Digitalt bibliotek”. Om du har en iPhone, iPad eller Android-enhet så kan du läsa e-böcker och lyssna på ljudböcker i vår app Adlibris Letto som du hittar gratis i din appbutik.

Kan inte logga in på Letto?

Det gör du genom att göra en fabriksåterställning. För att fabriksåterställa Letto Frontlight gör du så här: När du befinner dig på förstasidan: Klicka... Ons, at 3:03 E.M. Om du har lånat en nedladdningsbar bok på ditt bibliotek kan du föra över och läsa den på din Letto Frontlight.

Hur fungerar Adlibris Letto?

I appen Adlibris Letto kan du samla dina digitala böcker på ett enda ställe....Ladda ned och läs - vattenmärkt

  • Öppna appen Adlibris Letto och logga in med samma inloggningsuppgifter som på Adlibris hemsida.
  • Uppdatera biblioteket genom att ”dra och släppa” uppifrån och ned, längst upp i biblioteket.