:

Hur funkar 24 7?

Innehållsförteckning:

  1. Hur funkar 24 7?
  2. Hur fungerar 24 Food?
  3. Hur funkar 24food?
  4. Vem är ägare till Coop?
  5. Vad är ett franchiseavtal?

Hur funkar 24 7?

Obemannat ska vara enkelt. När du handlar på 24 SJU behöver du inte ladda hem och installera någon app. Öppna dörren med BankID, scanna dina varor i kassan och betala precis som vanligt med kort eller Swish. Hos oss är det enkelt att handla.

Hur fungerar 24 Food?

Tekniken går ut på att kunderna registrerar sig i en app för att kunna komma in och handla i butiken. De betalar i en självservice kassa, liknande dem som finns på Coop och Ica. Butikerna ska vara öppna dygnet runt och Jack är medveten om att det finns risk för stölder och snatteri.

Hur funkar 24food?

Ta en korg, välj dina varor, scanna dina varor vid kassan, den är utformad med plats att ställa korgen och en påshängare på andra sidan för att underlätta. Klart! När alla varor är scannade väljer du ”betala med kort” på kassaskärmen. När kvittot är utskrivet är det klart.

Vem är ägare till Coop?

Coop SverigeCoop Butiker & Stormarknader / Överordnad organisation KF är Sveriges enskilt största kooperativa förbund räknat till antal medlemmar. Bara genom de 28 konsumentföreningarna samlas 3,7 miljoner konsumenter. KF är majoritetsägare i Coop Sverige AB samt ägare av dotterbolagen KF Fastigheter, Med Mera Bank AB, Vår Gård Saltsjöbaden och Vi Media.

Vad är ett franchiseavtal?

Vad innebär franchising för dig? För dig som företagare innebär franchising en möjlighet att dra nytta av ett redan existerande varumärke och ett fungerande affärskoncept. Mot ersättning får du som franchisetagare gå in i en färdig organisation. Franchising bygger på ett samarbete mellan två självständiga parter.