:

Kan man steka med lätta?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man steka med lätta?
  2. Hur steker man utan olja?
  3. Kan man steka i Flora?
  4. Kan man använda Bregott till stekning?
  5. Kan man steka i Bregott mindre?
  6. Kan man steka i Flora smör?

Kan man steka med lätta?

Lättmargariner har en alltför hög vattenhalt och innehåller dessutom kärnmjölksprotein (för att få en bättre smak och konsistens) och detta gör att proteinet fälls ut och kletar fast, vatten dunstar av och det lilla fett som är kvar ger ingen stekyta.

Hur steker man utan olja?

Med Fit & Cook stekpannan är det enkelt att njuta av hälsosammare mat. Du kan steka helt utan olja och fett, tack vare stekpannans Titanium Pro non-stick-beläggning. Det tjocka lagret med aluminium bidrar till en jämn värmefördelning, samtidigt som Thermo-Spot®-tekniken hjälper dig att börja steka vid rätt temperatur.

Kan man steka i Flora?

Du vet att Flora även går bra att steka i?

Kan man använda Bregott till stekning?

Kan man steka i Bregott? Ja. Tester har visat att resultatet blir mycket bra vid både stekning och pajbakning. Däremot kan du inte steka eller baka med Bregott mindre eftersom den har låg fetthalt och innehåller potatismjöl.

Kan man steka i Bregott mindre?

Bregott mindre passar bäst till smörgås eller kex. Produkten går inte att frysa och rekommenderas inte till stekning och bakning.

Kan man steka i Flora smör?

Flora med Smör är ett smakrikt matfett med en generös klick smör, för den goda smakens skull. Är bredbar direkt från kylskåpet och går även att steka i och baka med! Njut av den goda smaken från Flora!