:

Kan man spraya en cykel?

Innehållsförteckning:

 1. Kan man spraya en cykel?
 2. Hur man målar om en cykel?
 3. Hur lackar man en cykel?
 4. Kan man måla en cykel?
 5. Vem säljer Trek cyklar?

Kan man spraya en cykel?

Välj en kvalitetsfärg Se därför till att du väljer en högkvalitativ färg som klarar av dina många cykelturer. Välj också en sprayfärg som är lämplig för din cykelram. Vissa tillverkare, till exempel Spray Bike, erbjuder mångsidiga burkar för aluminium-, stål- och kolramar.

Hur man målar om en cykel?

Kommentarer

 1. Tvätta av ytan noga med vår utomhustvätt. Om där finns oljor eller andra fetter kan även en fettlösare behöva användas.
 2. Mattslipa hela ytan. Slipa bort allt löst sittande färg.
 3. Grundmåla metallrena ytor ett varv med Metallprimer.
 4. Måla två varv med vår lösningsmedelsburna Metallackfärg i önskad kulör.

Hur lackar man en cykel?

Tänk på det här när du lackar

 1. Experimentera först på några gamla metallrör eller en billig ram som du tycker är okej att kladda på, innan du skjuter skarpt på den riktiga ramen du vill ha omgjord.
 2. Rengör ramen med sprit och en handduk som inte luddar. ...
 3. Välj en sprejlack av hög kvalitet och med lågt tryck.

Kan man måla en cykel?

Nästan alla har en cykel. Det är enkelt att måla om din cykel om den har en tråkig färg. Måla den med din favoritfärg eller piffa upp den med motiv. Då får du en unik och personlig cykel som garanterat drar blickarna till sig.

Vem säljer Trek cyklar?

Här på Jarla Cykel är vi därför glada att kunna erbjuda ett stort utbud av högkvalitativa Trek-cyklar. I vårt sortiment av Trek-cyklar hittar du allt ifrån mountainbikes, hybrid- och trekkingcyklar till barncyklar, citybikes och landsvägscyklar. Med andra ord en cykel som passar just dig, oavsett behov.