:

Vilken iPhone krävs för Pokemon go?

Innehållsförteckning:

  1. Vilken iPhone krävs för Pokemon go?
  2. Kan man spela Pokémon på iPhone 6?
  3. Vilka telefoner kan man spela Pokemon Go?
  4. Varför kommer jag inte in på Pokemon Go?
  5. Varför blir jag utkastad från Pokemon?
  6. Vad har hänt med Pokemon go?

Vilken iPhone krävs för Pokemon go?

Niantic, Inc. Kräver iOS 13.0 eller senare.

Kan man spela Pokémon på iPhone 6?

Niantic har meddelat att deras populära mobilspel Pokémon Go kommer sluta fungera på äldre mobiler. Mer specifikt enheter som kör Android 5, iOS 11 och iOS 12 samt iPhone 5s och iPhone 6, även om dessa uppdaterats till nyare OS.

Vilka telefoner kan man spela Pokemon Go?

Stödet dras in redan i oktober och omfattar alla mobiltelefoner som använder Android 5.0 eller äldre, samt att iPhone 5s och iPhone 6 slutar fungera med Pokemon Go. Om du har någon av dessa är enda valet att köpa en ny mobiltelefon om du vill fortsätta spela Pokemon Go.

Varför kommer jag inte in på Pokemon Go?

Pokémon Go är långsam och kraschar mycket Det kan också vara efterfrågan på din telefon. Ett bästa tips här är att stänga av AR-sidan av saker. När du ska fånga en Pokémon trycker du på vippomkopplaren i det övre högra hörnet. Detta minskar det arbete som din telefon måste göra och kan påskynda upplevelsen.

Varför blir jag utkastad från Pokemon?

Pokemon Go öppnas inte Om appen inte öppnas alls, eller om du öppnar den och upptäcker att du har loggat ut, orsakas det av serverproblem - som ett antal andra problem i den här listan. Allt du kan göra är att stänga appen och försöka igen.

Vad har hänt med Pokemon go?

Efterfrågan på servrarna på grund av spelets popularitet kan vara riktigt hög efter uppdateringar, och problem med serveranslutningen står för de flesta problemen med Pokemon Go, men har nu mest lösts. Du kan antingen vänta - ibland tar det bara några sekunder - och sedan börja spela igen.