:

Vad kan man spela tillsammans?

Innehållsförteckning:

 1. Vad kan man spela tillsammans?
 2. När då då spela online?
 3. Finns det spel om envar?
 4. Hur spelar man När då då?
 5. När då då spel tillägg?
 6. Hur spelar man före eller efter?
 7. När då då eller före eller efter?
 8. När då då extra kategorier?

Vad kan man spela tillsammans?

Här tipsar vi om sällskaps- och partyspel som fungerar lika bra att spela digitalt som i verkligheten....Partyspel

 • Among us.
 • Fall Guys.
 • Pummel Party.
 • Super Mario Party.
 • Human: Fall Flat.
 • Monopoly Plus.
 • Speedrunners.
 • Cuphead.

När då då spela online?

När då då 2019 version har helt nya kort mot föregående version, så detta spel passar lika bra för nya när då då spelare, som för någon som redan har spelet men vill utöka det med nya kort. Turas om att ta kort och bilda en tidslinje med tio olika händelser från tideräkningens början fram till idag.

Finns det spel om envar?

Envar (holländska Elckerlijc, engelska Everyman), även Spelet om Envar, är ett allegoriskt drama från England eller möjligen Holland som troligtvis skrevs på 1400-talet. De tidigaste kända trycken är från 1520-talet.

Hur spelar man När då då?

Spelet går i turordning medsols och det är alltid spelaren till vänster om dig som läser upp frågan du ska besvara. När det är din tur slår du tärningen och färgen på tärningen avgör vilken kategori du ska plocka upp ett kort från. När du svarar rätt placerar du kortet över tidslinjen.

När då då spel tillägg?

Sätt händelser, personer, platser eller prylar i rätt tidsföljd. Började till exempel Marabou tillverka tuggummit Toy före eller efter det att Ingemar Stenmark vann sin första världscup. Pocketvarianten kan spelas separat eller som tillägg till När då då Original eller När då då Familj. 2-8 spelare.

Hur spelar man före eller efter?

är ett kul och medryckande spel där det gäller att ha en bra känsla för när saker hände. Men glöm årtalet - här räcker det att svara på om det hände före eller efter händelsen innan. Du kan när som helst stanna och säkra dina poäng, eller så fortsätter du och chansar på att få fler.

När då då eller före eller efter?

säger reglerna att det inte spelar någon roll om spelaren gissade att årtalet var före eller efter. Om spelaren svarar fel på ett årtal går frågan vidare till nästa på tur som i sin tur får chansen att, utifrån sina kort, svara. Den som svarar fel blir också av med alla osäkrade poäng som ligger ovanför tidslinjen.

När då då extra kategorier?

Sätt händelser, personer, platser eller prylar i rätt ordning. Du behöver inte kunna årtalen, utan bara kunna placera dem i rätt förhållande till varandra. Började till exempel Marabou tillverka tuggummit Toy före eller efter det att Ingemar Stenmark vann sin första världscupseger? När då då?