:

Varför aktiveras inte mitt sim-kort?

Innehållsförteckning:

 1. Varför aktiveras inte mitt sim-kort?
 2. Hur får man nytt sim-kort?
 3. Hur aktiverar man e sim på iPhone?
 4. Kan man få nytt simkort direkt i butik?
 5. Hur aktivera eSIM iPhone 11?
 6. Hur flyttar jag eSIM till ny telefon?

Varför aktiveras inte mitt sim-kort?

Ditt nya SIM-kort aktiveras automatiskt efter att du satt in det i din mobil. Har ditt nya SIM-kort inte kommit igång inom 15 minuter, prova att starta om mobilen. Om du inte sätter in det nya SIM-kortet i en mobil inom 30 dagar från att du fått det kommer det sluta att fungera, och du måste beställa ett nytt.

Hur får man nytt sim-kort?

Du beställer enkelt ett nytt simkort med samma nummer direkt på operatörens hemsida. Du kan även kontakta operatörens kundtjänst för att hjälp med detta. Tänk på! Du behöver inte byta simkort bara för att du byter mobilabonnemang.

Hur aktiverar man e sim på iPhone?

Du kan lagra fler än ett eSIM-kort på din iPhone men du kan bara använda ett åt gången. Byt eSIM-kort genom att trycka på Inställningar. Tryck sedan på Mobilnät eller Mobildata och därefter på abonnemanget som du vill använda. Sedan trycker du på Aktivera den här linjen.

Kan man få nytt simkort direkt i butik?

Hej, ett nytt sim-kort är kostnadsfritt och kan absolut hämtas i 3butiken. Går ni in där kommer ni den hjälp ni behöver för att komma igång!

Hur aktivera eSIM iPhone 11?

Konvertera ditt fysiska SIM-kort till ett eSIM-kort på samma iPhone

 1. Gå till Inställningar > Mobilnät på din iPhone.
 2. Tryck på Konvertera till eSIM.
 3. Tryck på Convert Cellular Plan (Konvertera mobilabonnemang).
 4. Tryck på Konvertera till eSIM.
 5. Vänta på att ditt eSIM-kort aktiveras.

Hur flyttar jag eSIM till ny telefon?

För att överföra ett eSIM-kort till din nya iPhone kan du skanna QR-koden som din operatör gav dig, använda din operatörs iPhone-app eller installera ett tilldelat mobilabonnemang. När ditt mobilabonnemang aktiveras på din nya iPhone inaktiveras abonnemanget på din föregående iPhone.