:

Vad är Bolagsbevakningen?

Innehållsförteckning:

 1. Vad är Bolagsbevakningen?
 2. Hur kan du skydda ditt företagsnamn och din Affärsidè?
 3. Hur skyddar man sig mot Bolagskapning?
 4. Är Förebygg seriöst?
 5. Vad är Bevakia?
 6. Hur kan jag skydda mitt personnummer?
 7. Hur går en Bolagskapning till?
 8. Vad betyder att förebygga?
 9. Vad är FB säkerhetstjänster?
 10. Är det värt att ha id-skydd?

Vad är Bolagsbevakningen?

Bevaka dina företag och affärspartners anonymt för att proaktivt kunna ta viktiga beslut. Vi larmar i realtid när en oväntad händelse uppstår så att du kan agera i tid och undvika allvarliga konsekvenser. Bolagsbevakning Plus ger dig bättre affärsinsikter och minskar riskerna för en företagskapning.

Hur kan du skydda ditt företagsnamn och din Affärsidè?

Registrera skydd för det som går (t. ex. ditt varumärke) och försök behandla annan information konfidentiellt. Ha en konkret och samlad affärsidé där du verkligen är säker på vad det värdefulla är.

Hur skyddar man sig mot Bolagskapning?

Bästa sättet att skydda sig mot kapning är att skaffa en digital brevlåda. Då får du ett meddelande från Bolagsverket via sms eller e-post om att det har kommit in en anmälan om ändring av styrelsen eller ny adress. Då kan du snabbt agera och förhindra registrering av felaktiga uppgifter.

Är Förebygg seriöst?

Konsumentverket har fått in ett 80-tal anmälningar mot Förebygg Norden AB. Även Konsument Göteborg har fått ett antal samtal, ett tiotal, från personer som känner sig lurade av företaget. – Hos oss är företaget känt för aggressiv telefonförsäljning.

Vad är Bevakia?

Om oss - Bevakia AB. Vi är ett bolag som tar ansvar för en viktig del av den digitala förändringens baksida. Genom att utveckla produkter som skyddar dina intressen så kan vi eliminera hot och utvärdera framtida lösningar. Olovlig identitetsanvändning eller ID-kapning som det kallas, är idag Sveriges vanligaste brott.

Hur kan jag skydda mitt personnummer?

Vad kan du göra för att skydda dig?

 1. Skaffa adresslåset. Komplettera med adresslåset så skyddar du dig mot att någon obehörig adressändrar, lagrar eller eftersänder din post. ...
 2. Skaffa digital brevlåda och bevaka din adress. ...
 3. Spärra ombudsregistrering via blankett. ...
 4. Kontrollera att du är folkbokförd på rätt adress.

Hur går en Bolagskapning till?

En bolagskapning sker oftast genom att en bedragare kontaktar Bolagsverket och försöker ändra uppgifter om ditt företag. Det gäller alltså att försvåra denna möjlighet och samtidigt se till att du får snabb information så fort någon försöker kapa ditt företag.

Vad betyder att förebygga?

Betydelse: Hindra någon att fullborda, verkställa en sak; hindra något att lyckas, men konstrueras endast med sak till föremål.

Vad är FB säkerhetstjänster?

FB Säkerhetstjänster AB är verksam inom trådlös telekommunikation och hade totalt 1 anställd 2020. Antalet anställda är oförändrat sedan året innan. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 2016. FB Säkerhetstjänster AB omsatte kr senaste räkenskapsåret (2020).

Är det värt att ha id-skydd?

En vanlig missuppfattning är att ett id-skydd förhindrar att någon kan kapa ens personuppgifter. Men så är inte fallet. Det går inte att försäkra sig mot ett bedrägeri med ett id-skydd, det handlar om att du får service efter att kapningen skett. I de flesta hemförsäkringar ingår ett id-skydd utan extra kostnad.