:

Vad kan man göra med en gammal t shirt?

Innehållsförteckning:

 1. Vad kan man göra med en gammal t shirt?
 2. Vem använder t shirt?
 3. Hur gör man en Magtröja?
 4. Hur klipper man en t-shirt snyggt?
 5. Hur man virkar en Crop Top?
 6. Hur gör man en Crop Top?
 7. Hur man syr en Crop Top?

Vad kan man göra med en gammal t shirt?

Visste du att man kan göra garn av gamla t-shirts? Det blir ett tjock och härligt garn som man sedan kan virka eller väva med. Häng med! Gamla t-shirt är något vi har mycket av i det här huset, de flesta av oss älskar t-shirten som plagg.

Vem använder t shirt?

T-shirten är nu ett basplagg, precis som jeansen. Det finns många olika kvaliteer, märken, utseenden, tryck, färger. T-shirten används nu av alla, från bebis till vuxen!

Hur gör man en Magtröja?

Magtröja & Fransar Klipp bara av tröjan på mitten- och vips så har du en egen magtröja! Sy in fållen längst ner där du klippt, så att sömmarna inte går upp. Fransar! Här krävs det lite tålamod.

Hur klipper man en t-shirt snyggt?

Vill du vara helt säker på att den klippta formen håller sig är det bara att sy en enkel raksöm (största stygnlängden) ca en centimeter från den klippta kanten. Och tvärtom; vill du att det ska bli lite större och rulla sig så är det bara att dra, börja dra försiktigt. Ärmhålen gör du så stora du vill, likaså längden.

Hur man virkar en Crop Top?

Dessa virkar du så här: Börja i luftmaskbågen i toppen av den ena kupan. Virka 65 lm (gör fler lm för längre knytband och färre lm för kortare band), och virka sedan 1 lm till för att vända med. Virka 1 fm i varje lm (65 stycken) och avsluta med 1 sm om lm-bågen i toppen av kupan. Klipp av garnet och fäst trådarna.

Hur gör man en Crop Top?

Gör den korta toppen själv! – Du kan ta en t-shirt som du klipper av till en croppad top, och eventuellt klippa av ärmarna! Ja, med enkla grepp kan du faktiskt göra crop tops själv av överdelar du redan har. Kanske får du en ny favorittopp genom att använda saxen?

Hur man syr en Crop Top?

 1. OBS! Måtten för axelbanden är ungefärliga. ...
 2. Klipp ut delarna. ...
 3. Sy ihop ena sidosömmen.
 4. Resåren ska läggas såhår och sedan sträckas när du syr.
 5. Sy ihop resåren med den nedre kanten på toppen.
 6. Lägg ihop sidan som inte är ihopsydd än.
 7. Sy ihop sidan och reseåren.
 8. Vik resåren åt ena sidan.