:

Kan man lyssna på ljudbok offline?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man lyssna på ljudbok offline?
  2. Hur sparar man filer på iPhone?
  3. Var sparas Covidpass iPhone?
  4. Kan man läsa och lyssna samtidigt på Storytel?
  5. Vad betyder lyssna offline?

Kan man lyssna på ljudbok offline?

Med Biblio-appen kan du spela upp ljudboken direkt i appen eller göra ljudboken tillgänglig offline så att du inte behöver nätuppkoppling för att lyssna. I datorn lyssnar du via webbplatsens ljudboksspelare. Däremot kan du inte ladda ner ljudböcker till datorn och lyssna offline.

Hur sparar man filer på iPhone?

på en iPhone eller iPad. Öppna sidan med filen som du vill ladda ned. Tryck på filen som du vill ladda ned....Hitta nedladdade filer

  1. Öppna Chrome. på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Mer nere till höger. Nedladdningar.
  3. Välj fil genom att trycka länge på filnamnet. Du kan kopiera, dela eller ta bort nedladdningen.

Var sparas Covidpass iPhone?

Covidbeviset består av en QR-kod i din mobil och du hämtar det från sajten covidbevis.se som nu är öppen. Beviset kan hämtas där för att visas upp i mobiltelefonen men du kan även skriva ut det. När bevisets hämtats skickas det även automatiskt till din digitala brevlåda, till exempel Kivra, om du har en sådan.

Kan man läsa och lyssna samtidigt på Storytel?

Om en titel finns både som ljudbok och som e-bok kan du växla mellan att läsa och att lyssna. Beroende på vilken enhet du använder kan du trycka i mitten av skärmen och välja Lyssna, eller trycka på symbolen med hörlurar längst ner på skärmen (eller Läs boken om du lyssnar.)

Vad betyder lyssna offline?

Ladda ned din musik och dina poddar och ta med dem dit ditt internet inte räcker. Med Premium kan du ladda ned album, spellistor och poddar. Med gratisversionen av Spotify kan du ladda ned poddar.