:

Hur kan jag registrera mitt nummer?

Innehållsförteckning:

 1. Hur kan jag registrera mitt nummer?
 2. Kan inte registrera Comviq Kontantkort?
 3. Hur startar man ett Comviq Kontantkort?
 4. Varför Lei kod?
 5. Varför kan jag inte registrera mitt kontantkort?
 6. Hur startar man ett kontantkort?
 7. Kan inte aktivera SIM-kort Comviq?
 8. Kan man köpa kontantkort anonymt?
 9. Måste man registrera ett kontantkort?

Hur kan jag registrera mitt nummer?

Så enkelt är det

 1. Det innebär att du, genom att identifiera dig med hjälp av BankID, kopplar ditt kontantkort (SIM-kortsnummer) till ditt personnummer.
 2. Du kan antingen registrera ditt kontantkort här eller genom att gå in på 7-Eleven eller Pressbyrån och legitimera dig med ditt ID-kort, körkort eller BankID.

Kan inte registrera Comviq Kontantkort?

Så här registrerar du kontantkort: Gå in på Mitt Konto > Hantera SIM-kort> Registrera Kontantkort. Ange personnummer, kontrollera dina uppgifter och klicka på Registrera.

Hur startar man ett Comviq Kontantkort?

Aktivering av ditt SIM-kort sker automatiskt direkt när vi behandlar din beställning. När du får hem ditt kontantkort är det bara att sätta in det i mobilen och göra din första tankning.

Varför Lei kod?

Kravet på LEI-kod infördes 12 februari 2014 enligt EU-förordningen European Markets Infrastructure Regulation (EMIR). Syftet med förordningen är att behöriga myndigheter ska kunna få större insyn i värdepappersaffärer. I Sverige ska alla inblandade parter i värdepappersaffärer rapportera till Finansinspektionen.

Varför kan jag inte registrera mitt kontantkort?

Hos vissa operatörer måste du logga in på Mina Sidor för att registrera kontantkortet, men inte hos alla. De uppgifter operatören behöver är ditt personnummer och mobilnummer. I vissa fall krävs även ICC-numret, det vill säga simkortets serienummer. Numret består av 20 siffror och finns på baksidan av ditt simkort.

Hur startar man ett kontantkort?

När du vill aktivera ditt nya simkort gör du det genom att sätta det i din mobil, modem, router, surfplatta eller dator. Ditt kontantkort aktiveras automatiskt när du placerar det i simkortsfacket i din enhet.

Kan inte aktivera SIM-kort Comviq?

Ditt nya SIM-kort aktiveras automatiskt efter att du satt in det i din mobil. Har ditt nya SIM-kort inte kommit igång inom 15 minuter, prova att starta om mobilen. Om du inte sätter in det nya SIM-kortet i en mobil inom 30 dagar från att du fått det kommer det sluta att fungera, och du måste beställa ett nytt.

Kan man köpa kontantkort anonymt?

Om man redan har ett kontantkort som är anonymt har måste man registrera sig senast den 1 juli. En utredning från 2012 bedömde redan då att det finns ett stort behov hos polisen att veta vem som står bakom kontantkortet. Men trots det så infördes det aldrig.

Måste man registrera ett kontantkort?

Måste jag registrera mitt kontantkort? Nej, i skrivande stund måste du inte registrera ditt kontantkort. Regeringen har föreslagit att man från och med den 1 januari 2022 ska vara tvungen att registrera nya kontantkort.