:

Hur får man sin BUS att hålla längre?

Innehållsförteckning:

 1. Hur får man sin BUS att hålla längre?
 2. När försvinner BUS?
 3. Måste man duscha av Ida wargs BUS?
 4. Måste man skölja av brun utan sol?
 5. Måste man duscha av bus?
 6. Hur får man brun utan sol att hålla länge?
 7. Hur länge ska man ha på BUS?

Hur får man sin BUS att hålla längre?

Då finns det några knep du borde veta om, som gör att den håller betydligt längre.

 1. Peela kroppen. Innan du applicerar din brun utan sol så kan det vara bra att peela din kropp för att bort smuts och gammal brun utan sol. ...
 2. Återfukta hela tiden. ...
 3. Använd mer brun utan sol. ...
 4. Använd hudlotion med brun utan sol.

När försvinner BUS?

Om din BUS blir ojämn, fläckig och försvinner alldeles för snabbt beror det troligtvis på att huden antingen inte blivit ordentligt peelad innan BUS-tillfället eller att huden är ojämnt återfuktad. Läs vidare för knepen att lyckas med din brun utan sol.

Måste man duscha av Ida wargs BUS?

Anledningen är att våra brun-utan-solprodukter inte innehåller någon grön färgindikator som andra kan göra. Om produkterna innehåller gröna pigment måste du också bli av med den gröna färgindikatorn genom att duscha av det för att få ett färdigt slutresultat.

Måste man skölja av brun utan sol?

Skrubba någon dag innan Passa på att göra en lätt skrubb när du duschar några dagar innan du ska använda brun-utan-sol, för att ta bort gamla hudceller. Skrubba försiktigt så att du inte skrubbar bort friskt skinn. Kom ihåg att inte använda brun-utan-sol direkt efter att du har skrubbat huden.

Måste man duscha av bus?

Fläckig brun utan sol kan inte endast uppkomma vid utebliven exfoliering utan även av sminkrester i ansiktet, hudlotion, duschtvål samt deodorant. Undvik därför att duscha innan applicering, det är bättre att duscha några timmar innan eller i samband med att du ska duscha av färgen.

Hur får man brun utan sol att hålla länge?

Då finns det några knep du borde veta om, som gör att den håller betydligt längre.

 1. Peela kroppen. Innan du applicerar din brun utan sol så kan det vara bra att peela din kropp för att få bort smuts och gammal brun utan sol. ...
 2. Återfukta hela tiden. ...
 3. Använd mer brun utan sol. ...
 4. Använd hudlotion med brun utan sol.

Hur länge ska man ha på BUS?

Det finns bara två rätta svar, antingen åtta timmar innan eller precis innan du smörjer in dig. Om du vill har det bästa resultatet så är det åtta timmar innan som gäller, då kommer hudens pH-balans hinna neutralisera sig.