:

Vilka olika sätt kan du få din faktura?

Innehållsförteckning:

 1. Vilka olika sätt kan du få din faktura?
 2. Vad är gas värme?
 3. Kan man se sina fakturor på 1177?
 4. Vad är bra med gaspanna?
 5. Vad används den ryska gasen till?
 6. Hur kan man betala på nätet?
 7. Vad är e Postfaktura?

Vilka olika sätt kan du få din faktura?

Välj hur du får och betalar din faktura

 1. Kraftringen erbjuder dig följande fakturerings- och betalningsalternativ:
 2. Kivra.
 3. Internetbanksfaktura.
 4. E-postfaktura.
 5. Autogiro.
 6. Bankgiro.
 7. Swish.
 8. Se din faktura på Mitt Kraftringen.

Vad är gas värme?

Gasvärme liknar oljeeldning mycket. Skillnaden är att naturgas används, som är både renare och effektivare än olja. Naturgasen bidrar dock till växthuseffekten på samma sätt som olja. Gasen transporteras i långa gasledningar och förbränns sedan i husets gaspanna.

Kan man se sina fakturor på 1177?

Kontaktuppgifter Patientfaktura Du kan också nå oss via 1177 Vårdguidens e-tjänster. Fakturorna skickas ut den kring den 12:e i varje månad.

Vad är bra med gaspanna?

De allra flesta energibolag rekommenderar att du väljer en kondenserande gaspanna när det är dags för en ny gaspanna. Med den ska du kunna sänka energikostnaderna uppemot 25 procent. Den fungerar som en vanlig gaspanna med tillägget att energin även utvinns ur rökgasen (vattenångan) som uppstår vid förbränningen.

Vad används den ryska gasen till?

Omkring 40 procent av gasen vi köper in används för våra gasdrivna kraftvärmeverk i Tyskland och Nederländerna, övriga 60 procent säljs till privat- och industrikunder.

Hur kan man betala på nätet?

Betalkort eller annan betalningsmetod VISA-kort eller Mastercard kan användas när du handlar online, likaså direktbetalning via din internetbank. Det är också vanligt att butiker har Klarna som betalningsalternativ. Med ett konto hos Klarna kan du välja att betala med kort eller på faktura.

Vad är e Postfaktura?

E-postfaktura är en pdf-faktura som skickas direkt till din e-post. Den betalas på samma sätt som en pappersfaktura och är alltså inte detsamma som en e-faktura (som går direkt till din Internetbank). Fyll i anmälan om e-postfaktura nedan. Som kund ansvarar du för att det är en fungerande e-postadress.