:

Varför lägger sig Skickade mail i utkorgen?

Innehållsförteckning:

  1. Varför lägger sig Skickade mail i utkorgen?
  2. Varför försvinner mina Skickade mail?
  3. Var sparas Mail i Outlook?
  4. Varför raderas mina Mail automatiskt?
  5. Vad betyder e-post synkroniseras?

Varför lägger sig Skickade mail i utkorgen?

Utkorgen är en mapp där det mail du skickar mellan landar innan det skickat till mottagaren kan man säga. När du skriver ett mail och trycker på skicka så hamnar mailet i utkorgen. När mailet skickats så hamnar det sedan i mappen skickat.

Varför försvinner mina Skickade mail?

Det finns flera orsaker till att ett objekt inte visas i mappen Skickat. Objektet har inte skickats än. Om e-postmeddelandet inte skickas som det ska, till exempel på grund av anslutningsproblem eller inloggningsproblem, kan det fastna i mappen Utkorgen.

Var sparas Mail i Outlook?

Dubbelklicka för att öppna meddelandet som du vill spara och klicka på Spara som på Arkiv-menyn. Välj en mapp i fönstret Mapp i dialogrutan Spara som och sedan platsen i den valda mappen där du vill spara filen. Ange ett namn på filen i rutan Filnamn.

Varför raderas mina Mail automatiskt?

Om du har markerat Ingen för papperskorgen kan du göra så att mejl automatiskt raderas permanent. Om e-postkontoleverantören har ställt in servern på att radera gamla mejl raderas mejlen oavsett hur du ändrar det här alternativet. Markera en brevlåda på e-postservern där arkiverade mejl ska lagras.

Vad betyder e-post synkroniseras?

Inställningarna kan variera beroende på telefonens märke samt version av operativsystemet. Välj "Inställningar">"Konton och synkronisering". Tryck på knappen "Lägg till konto".