:

Vilket är det billigaste Hemlarmet?

Innehållsförteckning:

  1. Vilket är det billigaste Hemlarmet?
  2. Vem äger säkra larm?
  3. Vad kostar ett villalarm per månad?
  4. Är det värt att ha larm?
  5. Får man installera larm själv?

Vilket är det billigaste Hemlarmet?

Det billigaste hemlarmet blir på sikt det som har lägst löpande kostnader. Med Svenska Alarms larmsystem äger du själv hela systemet, det vill säga att du köper loss komponenterna. Systemet kan betalas direkt eller avbetalas under maximalt 72 månader. Därefter betalar du endast för larmtjänsten, 145 kronor i månaden.

Vem äger säkra larm?

Säkra Larm blir en del av Secits-koncernen.

Vad kostar ett villalarm per månad?

Räkna larmkostnaden över tid Ponera att du köper ett larm från ett säkerhetsföretag för 2 000 kronor. I och med detta får du också ett abonnemang för utryckningar och service som kostar, ungefär 250 kronor per månad. Detta innebär att kostnaden för första året i själva verket är 5 000 kronor.

Är det värt att ha larm?

Larm kopplat till en larmcentral som även varnar för brand och vattenskador räddar liv och minskar skador på hemmet. Så även om larmet inte skyddar mot inbrott så kan det ur den aspekten vara väl värt pengarna att skaffa larm.

Får man installera larm själv?

Ett larm kan du snabbt och enkelt installera själv. Du beställer larmet, får det hemlevererat, monterar komponenterna och sätter systemet i drift enligt medföljande instruktioner. Stöter du på problem under installationen kan du hjälp genom att kontakta supporten.