:

Hur kan jag få reda på mitt Apple-ID?

Innehållsförteckning:

  1. Hur kan jag få reda på mitt Apple-ID?
  2. Hur ser man vad man prenumererar på?
  3. Hur slutar man prenumerera på Apple TV?
  4. Vad är ditt Apple-ID?
  5. Hur ska du logga in på Iphone eller Ipod Touch?
  6. Hur ska du logga in på Apple TV?

Hur kan jag få reda på mitt Apple-ID?

I avsnittet Enheter på din Apple-ID-kontosida kan du visa alla enheter som du för tillfället är inloggad på med ditt Apple-ID, inklusive Android-enheter, konsoler och smart-tv-apparater: Logga inappleid.apple.com* och välj sedan Enheter.

Hur ser man vad man prenumererar på?

Öppna appen Inställningar. Tryck ditt namn. Tryck prenumerationer. Tryck den prenumeration du vill hantera.

Hur slutar man prenumerera på Apple TV?

Säga en prenumeration på din Apple TV

  1. Öppna Inställningar.
  2. Välj Användare och konton och välj sedan ditt konto.
  3. Välj Prenumerationer.
  4. Välj den prenumeration du vill hantera och välj sedan Avbryt prenumeration. Om Avbryt prenumeration inte visas har prenumerationen redan avbrutits och kommer inte att förnyas.

Vad är ditt Apple-ID?

Ditt Apple-ID är det konto som du använder för att få tillgång till alla Apple-tjänster och det som gör att dina enheter fungerar sömlöst tillsammans. När du har loggat in kan du använda App Store, iCloud, iMessage, Apple Music, Apple TV+ med mera.

Hur ska du logga in på Iphone eller Ipod Touch?

Logga in på iPhone, iPad eller iPod touch 1 Öppna appen Inställningar. 2 Tryck på Logga in på din [enhet]. 3 Ange ditt Apple-ID och lösenord. 4 Ange den sexsiffriga verifieringskod som har skickats till din betrodda enhet eller ditt telefonnummer om du ombes att göra det och slutför inloggningen.

Hur ska du logga in på Apple TV?

Logga in på Apple TV. Från hemskärmen väljer du Inställningar. Välj Användare och Konton och sedan Lägg till ny användare ... Välj Lägg till ny ... och följ instruktionerna på skärmen. Läs om några av de tjänster som du kan använda med ditt Apple-ID på Apple TV.