:

Var hittar man skannade dokument?

Innehållsförteckning:

 1. Var hittar man skannade dokument?
 2. Hur skannar man en blankett?
 3. Hur ska du skanna filer till PDF?
 4. Hur ska jag spara dokumentet på datorn?
 5. Hur ska du skanna ett pappersdokument till PDF?
 6. Hur ska du skanna en skanner i Windows?

Var hittar man skannade dokument?

Öppna Microsoft Office Document Imaging genom att söka Microsoft Office Document Imaging på Windows Start-menyn. Klicka på Öppna på Arkiv-menyn. Leta reda på det skannade dokumentet och klicka på Öppna.

Hur skannar man en blankett?

Skanna ett dokument

 1. Öppna Google Drive-appen .
 2. Längst ned till höger trycker du på Lägg till .
 3. Tryck på Skanna .
 4. Ta ett foto av det dokument du vill skanna. Anpassa skanningsområdet: Tryck på Beskär . Ta fotot igen: Tryck på Skanna om aktuell sida . ...
 5. Tryck på Klar. och spara det färdiga dokumentet.

Hur ska du skanna filer till PDF?

Markera kryssrutan Bifoga till befintlig PDF. Om filerna är öppnade i Acrobat, markerar du en lämplig fil i listrutan eller klickar på Bläddra och väljer sedan en lämplig fil. Om du vill skanna flera filer till PDF klickar du på ikonen Inställningar. Gränssnittet för Anpassad skanning öppnas.

Hur ska jag spara dokumentet på datorn?

Skanna dokumentet enligt anvisningarna för din skanner och spara det på datorn som en PDF-fil. Klicka på arkiv > Öppna i Word. Bläddra till platsen för PDF-filen på datorn och klicka på Öppna. Ett meddelande visas som anger att PDF-filen konverteras till ett redigerbart Word-dokument.

Hur ska du skanna ett pappersdokument till PDF?

Skanna ett pappersdokument till PDF med Identifiera färgläge automatiskt (Windows) Välj Verktyg > Skapa PDF > Skanner > Identifiera färgläge automatiskt. Obs! Gör följande om du vill lägga till dokumentet, som du ska skanna, till en befintlig fil: Markera kryssrutan Bifoga till befintlig PDF.

Hur ska du skanna en skanner i Windows?

Om en WIA -drivrutin har installerats för skannern i Windows kan du använda skannerknappen på skrivaren för att skapa en PDF-fil. Tryck på knappen Skanna och välj sedan Adobe Acrobat i listan över registrerade program i Windows. I Adobes skanningsgränssnitt väljer du sedan en skanner och dokumentförinställning eller Anpassad skanning.