:

Vart kan jag sälja min telefon?

Innehållsförteckning:

 1. Vart kan jag sälja min telefon?
 2. Vad ska jag göra med min gamla telefon?
 3. Vart kan man sälja sin Samsung?
 4. Vart kan man sälja sin iPhone?
 5. Kan man sälja sin gamla mobil?
 6. Vad ska man göra med sin gamla iPhone?

Vart kan jag sälja min telefon?

Så här säljer du din telefon till Fixiphone

 • Du får din betalning direkt i butiken eller efter två dagar vi har motigt din. telefon.
 • Pålitligt tjänst.

Vad ska jag göra med min gamla telefon?

Vill du kasta en trasig mobiltelefon sorteras den som elavfall för återvinning eller destruktion. Som privatperson lämnar du ditt elavfall på din närmaste återvinningscentral (ÅVC). Du kan få information om den på din kommuns hemsida.

Vart kan man sälja sin Samsung?

Sälj Samsung

 • Välj modell.
 • Skicka in.
 • Få betalt.
 • Välj modell.
 • Skicka in.
 • Få betalt. Säljluren är det enklaste sättet att sälja sin gamla mobil. Vi grundades 2019 och specialiserar oss inom återanvändning och återvinning av modern elektronik med fokus på hög servicegrad och säkerhet.

Vart kan man sälja sin iPhone?

Fix My Phones mål är att erbjuda alla slags modeller till våra kunder, både för att sälja mobiltelefon och för att köpa en ny. Vill du sälja din iPhone 8, iPhone X, iPhone 11 pro Max eller iPhone 12 mini så ska det vara lika enkelt oavsett modell. Snart kommer du även kunna sälja Huawei eller Samsung till oss.

Kan man sälja sin gamla mobil?

Att sälja sin mobil privat kan vara tidskrävande, varför det blivit vanligare att dra nyttja av sin mobiloperatörs inbytesprogram. Vårt inbytesprogram heter 3Återvinn och gör det möjligt för våra kunder att lämna in en gammal mobil och få avdrag på den nya. Det är snabbt, enkelt och säkert.

Vad ska man göra med sin gamla iPhone?

Med Apple Trade In kan du återvinna alla Apple-enheter och enheter från Apple-ägda märken i valfri Apple Store. Vi ser till att de återvinns på ett ansvarsfullt sätt eller får ett nytt liv. Vissa enheter kan också berättiga till ett tillgodohavande.