:

Hur kan man skicka sms anonymt?

Innehållsförteckning:

  1. Hur kan man skicka sms anonymt?
  2. Kan man skicka sms anonymt Iphone?
  3. Hur skicka sms via mail?
  4. Kan jag skicka sms från min dator?
  5. Hur skickar jag anonyma sms på iphone?
  6. Hur man skickar SMS via Outlook?

Hur kan man skicka sms anonymt?

Med Texttasy kan du skicka ett meddelande till vem som helst, utan att ditt namn är kopplat till det. Kom med ett trevligt meddelande och dela det direkt. Men se till att du inte avslöja dig själv, annars blir du fortfarande upptäckt!

Kan man skicka sms anonymt Iphone?

Om de inte har iMessage utan de har bara SMSkan de bara skicka till ett telefonnr. Och då blir det att de skickar till ditt gamla nr om du inte ger dem ditt nya. Så för att det ska fungera med din e-mail så måste de också ha iMessage.

Hur skicka sms via mail?

E-post till SMS är en mjukvara som låter dig förvandla ett mejl till ett textmeddelande snabbt och enkelt. När du väl registrerat dig hos oss skriver du bara ett mejl och skickar meddelandet till mobilnummer@sms.clicksend.com.

Kan jag skicka sms från min dator?

Det finns dock en smidig lösning som gör att du kan använda datorn för att skicka och läsa sms. Den heter Mightytext, och är i sin grundform helt gratis. Mightytext är egentligen bara en förlängning av de sms du har i din mobil. Kostnaden styrs med andra ord av vilket abonnemang du har.

Hur skickar jag anonyma sms på iphone?

Om de inte har iMessage utan de har bara SMS så kan de bara skicka till ett telefonnr. Och då blir det att de skickar till ditt gamla nr om du inte ger dem ditt nya. Så för att det ska fungera med din e-mail så måste de också ha iMessage.

Hur man skickar SMS via Outlook?

Det Är Så Enkelt Att Använda Vårt Outlook till SMS Plugin

  1. Standard plugin - alla Outlook versionen (rekommenderas) Kom igång. ...
  2. Skriv via SMS knapp. Klicka på SMS knappen i Outlook och skriv ett mejl som du vanligtvis skulle göra, men istället för en mottagares mejladress använder du ett mobilnummer.
  3. Tryck sedan på skicka.