:

Hur skicka paket billigt?

Innehållsförteckning:

  1. Hur skicka paket billigt?
  2. Var är det billigast att skicka paket?
  3. Är DHL eller PostNord billigast?
  4. Vad händer om ett paket väger för mycket?
  5. Vad kostar det att skicka paket mot postförskott?

Hur skicka paket billigt?

Billigaste frakt inrikes Att frakta inom Sverige är billigare än att skicka paket utomlands. Billigaste frakt inrikes hittar du generellt genom att använda dig av de fraktbolag som är etablerade över hela Sverige. Dessa är Postnord, DHL, Schenker.

Var är det billigast att skicka paket?

Skicka paket med Shiplink Vi ser alltid till att du får det billigaste priset när dina paket, dokument och varor ska fraktas inom Sverige. Utöver själva frakten tillkommer inga extra kostnader, du får alltid ett fast pris när du använder Shiplink.

Är DHL eller PostNord billigast?

Inte bara för företag. Transportfirman DHL är populär bland företag, men har även en tjänst för privatpersoner. Den har samma upplägg som Schenker med runt över tusen ombud som tar emot och lämnar ut paketen billigare än Postnord.

Vad händer om ett paket väger för mycket?

Vad händer om paketet väger mer än den storlek jag har betalat för? Väger paketet mer än det paket du valt kommer du som säljare att bli debiterad mellanskillnaden i efterhand. Du får ett mejl från oss med information om kostnaden att betala. Denna avgift kommer på din nästkommande faktura.

Vad kostar det att skicka paket mot postförskott?

Du får betala en avgift för postförskottet, ca 50 kronor, och du betalar för varorna när du hämtar ut det hos postombudet. En nackdel är att du inte kan kontrollera varorna innan du betalar.