:

Var kan man sälja fälgar?

Innehållsförteckning:

  1. Var kan man sälja fälgar?
  2. Vad göra med gamla fälgar?
  3. Vem köper aluminium fälgar?
  4. Vem köper gamla däck?
  5. Vad får man för en aluminiumfälg på skroten?

Var kan man sälja fälgar?

prisvärda originalbildelar. Hjulbutiken säljer hållbara begagnade kvalitetsdäck och fälgar från märken som exempelvis Continental, Goodyear, Michelin, Nokian, Perelli och Landsail.

Vad göra med gamla fälgar?

Precis som för de flesta andra avfallsfraktioner får inlämnaren stå för ”källsorteringen”. I detta fall betyder det kostnaden för att ta däcket från fälgen. När de väl är separerade så kostar det inget att bli av med däcken, och fälgarna lämnas som metallskrot på närmaste återvinningscentral.

Vem köper aluminium fälgar?

Lantz Järn & Metall erbjuder marknadskraftiga och rättvisa aluminium priser på alla våra återvinningscentraler i Sverige. Vi köper alla typer av aluminiumskrot oavsett kvalitet och kvantitet där vi garantera att det återvinns korrekt.

Vem köper gamla däck?

Välkommen till Ragn-Sells Däckåtervinning AB Vi har i uppdrag att samla in och återvinna uttjänta däck i Sverige. Däcken vi återvinner blir till nya smarta material eller utvinns som ny energi.

Vad får man för en aluminiumfälg på skroten?

Ett generellt riktpris för aluminiumskrot är 7-14 SEK+ /kg. OBS! Detta är endast ett riktpris baserat på mätningar och iakttagelser från marknaden under de senaste åren.