:

Var kan man sälja bildelar?

Innehållsförteckning:

  1. Var kan man sälja bildelar?
  2. Vad kostar det att skrota en bil Uppsala?
  3. Hur skrotar man en bil Uppsala?
  4. Vem betalar mest för Skrotbil?
  5. Kan man köpa bilar på skroten?

Var kan man sälja bildelar?

Sälj din bil till oss på viköperdinbil.se istället. Vi köper bilar i olika skick, av alla märken och registreringsår. Vi köper även trasiga bilar som du kanske tror bara går att sälja för dess bildelar till skroten.

Vad kostar det att skrota en bil Uppsala?

Företaget betalar 4000 kr när man skrotar en bil som är komplett med original katalysator. Priset gäller alla skrotbilar som är kompletta med original katalysator, oavsett skick. Företaget välkomnar kunder från Uppsala. Saknas delar på bilen, ring för mer information.

Hur skrotar man en bil Uppsala?

Viktiga saker att tänka på innan du skrotar bilen! Glöm ej legitimation och sista giltiga registreringsbevis (den gula delen) ska lämnas undertecknad. Om du saknar den delen så kan du Hämta nytt här. Om du ej står som ägare måste en fullmakt vara utställd av bilägaren på ombudet. Ladda hem din fullmakt här.

Vem betalar mest för Skrotbil?

Sjuntorps Biltjänst i Vänersborg har den bästa skrotpremien i Sverige när man ska skrota en bil. Företaget betalar 4 500 kr för en komplett bil med original katalysator. Priset gäller alla skrotbilar som är kompletta med original katalysator, oavsett skick.

Kan man köpa bilar på skroten?

Från och med år 2002 klassas uttjänta bilar som farligt avfall. Av den anledningen skall man inte köpa bilar från skroten. Skrotbilar som övergetts klassas som klimatfarliga tills de eliminerats på samtliga skadliga ämnen.