:

Hur skriver man i ett Word dokument?

Innehållsförteckning:

  1. Hur skriver man i ett Word dokument?
  2. Hur gör man en Word fil?
  3. Hur kan du skapa ett dokument?
  4. Hur får du dina dokument till liv?
  5. Hur ska du skapa ett tomt dokument?

Hur skriver man i ett Word dokument?

Skapa ett dokument

  1. Öppna Word. Eller välj Arkiv > Nytt om du redan har Word öppet.
  2. I rutan Sök efter onlinemallar anger du ett sökord som brev, meritförteckning eller faktura. ...
  3. Klicka på en mall om du vill se en förhandsgranskning. ...
  4. Välj Skapa.

Hur gör man en Word fil?

Prova! Spara dokumentet så att du inte förlorar allt arbete och skriver sedan ut det för att dela det med andra. Klicka på arkiv > Spara, Välj eller bläddra till en mapp, Skriv ett namn på dokumentet i rutan fil namn och klicka på Spara.

Hur kan du skapa ett dokument?

Om du vill skapa ett dokument öppnar du Word, väljer tomt dokument eller en mall och börjar skriva. Word erbjuder många professionellt utformade mallar som hjälper dig att skapa brev, meritförteckningar, rapporter och mycket mer.

Hur får du dina dokument till liv?

Google Dokument väcker dina dokument till liv med smarta redigerings- och formateringsverktyg som hjälper dig att lätt formatera text och stycken. Välj bland hundratals typsnitt, länkar, bilder, teckningar och tabeller. Och du får allt detta utan kostnad. Få tillgång till dokumenten var som helst, när som helst

Hur ska du skapa ett tomt dokument?

Om du vill skapa ett dokument öppnar du Word, väljer tomt dokument eller en mall och börjar skriva. Word erbjuder många professionellt utformade mallar som hjälper dig att skapa brev, meritförteckningar, rapporter och mycket mer. Skapa ett tomt dokument. Öppna Word. Eller välj Arkiv > Nytt om du redan har Word öppet. Välj Tomt dokument.