:

Kan man skicka blommor anonymt med Interflora?

Innehållsförteckning:

 1. Kan man skicka blommor anonymt med Interflora?
 2. Vem har skickat Blommogram?
 3. Hur mycket kostar det att skicka blommor med interflora?
 4. Vad kostar det att skicka blommor med interflora?
 5. Vilka butiker har interflora?
 6. När levereras blommor interflora?
 7. Hur lång leveranstid interflora?
 8. Hur mycket kostar det att skicka Blombud?

Kan man skicka blommor anonymt med Interflora?

Kan jag skicka blommor anonymt? Ja, du kan enkelt beställa blombud anonymt via Internet till i princip vem du vill i Sverige. Blombuden har ingen rättighet eller skyldighet att berätta vem du som avsändare är för de som är nyfikna och vill veta mer.

Vem har skickat Blommogram?

I nästan alla blomsterbud som skickas till någon innehåller det ett kort med korttext där beställaren skriver sitt meddelande och avsändare. Det är valfritt att göra detta. det är genom korttexten mottagaren får reda på vem som skickat blommorna och som i sin tur kan ringa och tacka för blommorna.

Hur mycket kostar det att skicka blommor med interflora?

Budavgiften är från 99 kronor. Det gäller både Blommogram för leverans inom Sverige och till utlandet. Avgiften är inte inkluderad i produktpriset. Väljer du att själv hämta beställningen i närmaste butik betalar du ingen budavgift.

Vad kostar det att skicka blommor med interflora?

Budavgiften är från 99 kronor. Det gäller både Blommogram för leverans inom Sverige och till utlandet. Avgiften är inte inkluderad i produktpriset. Väljer du att själv hämta beställningen i närmaste butik betalar du ingen budavgift.

Vilka butiker har interflora?

HITTA INTERFLORABUTIK

 • BROMMA. Interflora Abrahamsberg Floristen. ...
 • BÅLSTA. Interflora Löthnergården. ...
 • EKSJÖ Interflora Blomsterboden. ...
 • ENKÖPING. Interflora Flora Blomsterhandel. ...
 • ENSKEDE. Interflora Skogskyrkogårdens Blommor. ...
 • ESKILSTUNA. Interflora BlomsterVerkstaden. ...
 • FALUN. Interflora Notes Blommor. ...
 • FINSPÅNG. Interflora Edqvists Blommor.

När levereras blommor interflora?

Vi levererar blommor samma dag om du beställer vardagar före kl. 14.00, och lördagar före kl. 12.00. När du har valt produkt kollar vi tillgängligheten för orten du vill beställa till.

Hur lång leveranstid interflora?

Leverans via sms och e-post kan ske direkt till mottagaren eller vid en speciell tid medan leverans via post kan ta 1-4 dagar innan det levereras till mottagaren. Om beställningen av ett presentkort som ska skickas med post kommer in före kl 14 på helgfria vardagar postas presentkortet samma dag.

Hur mycket kostar det att skicka Blombud?

Du kan beställa blombud med ett par rosor som kostar mellan 1 kr men vill du ha en bukett med snittblommor så får du betala ca 230-295 kr hos de olika blombuden. Utöver detta tillkommer frakten hela vägen till mottagarens dörr och det kostar 99 kr oavsett vilket blombud du väljer.