:

Kan bara ses i Sverige?

Innehållsförteckning:

  1. Kan bara ses i Sverige?
  2. Varför får jag inte in SVT?
  3. Hur kan jag se SVT1?
  4. Varför kan man inte se rapport utomlands?
  5. Hur får jag in SVT?
  6. Vem är Clara Henrys föräldrar?
  7. Vad hände med Clara Henry?

Kan bara ses i Sverige?

SVT Play är tillgängligt i hela världen men på grund av rättighetsskäl går vissa program bara att se i Sverige. Läs gärna mer om rättigheter och hur de fungerar här. Ibland blir det fel och vi tror att du är utomlands trots att du är i Sverige.

Varför får jag inte in SVT?

HD-kvaliteten gör att du kan behöva ny utrustning för att kunna ta emot signalerna. Oavsett om du har ny eller gammal utrustning kan du behöva göra en kanalsökning för att se kanalerna igen. Se i klippet vad omställningen innebär och hur du kan testa tv-mottagaren i din TV eller digitalbox redan nu.

Hur kan jag se SVT1?

Men du kan förstås också titta på våra program när du själv har tid – på SVT Play. Det svenska marknätet är helt digitalt och består av cirka 50 olika kanaler. SVT:s kanaler SVT1 HD, SVT2 HD , SVT Barn/SVT24 och Kunskapskanalen är helt fria och sänds okrypterat.

Varför kan man inte se rapport utomlands?

Varför kan man inte titta på SVT Play utomlands? Anledningen till varför det inte fungerar att se dina svenska favoriter utanför Sverige är helt enkelt för att SVT inte har de rättigheterna. Då de endast har rättigheten att visa programmen i Sverige så har de blockerat möjligheten att se dem utanför gränserna.

Hur får jag in SVT?

Med SVT Play på din Smart-tv kan du se SVT:s program och sändningar när det passar dig bäst - direkt i din tv! SVT Play finns förinstallerad på vissa tv-modeller av Samsung, Panasonic, LG, Grundig, Philips från och med år 2020 och många fler.

Vem är Clara Henrys föräldrar?

Graham Henry Petra Henry Clara Henry/Föräldrar

Vad hände med Clara Henry?

2020 klarade hon inte ”repdragningen” i Oxberg utan fick kliva av och Mattias Svahn fick ensam fortsätta till Mora. Men när Vasaloppet nu firar 100 år har det blivit dags för Clara Henry att ta revansch som åkande reporter för SVT. Förra gången fick hon kliva av efter 63 km när hon missade ”repet” i Oxberg.