:

Hur gör jag för att se OS?

Innehållsförteckning:

  1. Hur gör jag för att se OS?
  2. Vilken kanal sänder OS i Tokyo?
  3. Hur ser jag OS gratis?
  4. Hur ser man OS i mobilen?
  5. Vilket Discovery paket för att se OS?

Hur gör jag för att se OS?

För att kunna se OS 2022 stream på nätet så krävs det att du har ett DiscoveryPlus-konto. Detta kan du skapa snabbt och enkelt genom att registrera dig. I samband när du registrerar dig så kan du även välja ett paket.

Vilken kanal sänder OS i Tokyo?

Discovery har rättigheterna för Sommarspelen 2021 och ni kommer kunna streama alla events live från deras produkt. Huvudkanalen för TV-tittarna är Kanal 5 och det kommer bli en renodlad olympisk-kanal dygnet runt de 16 dagar som tävlingarna pågår.

Hur ser jag OS gratis?

Om du vill följa sändningen av de olympiska spelen i Tokyo 2020 som börjar den 23 juli på TV, är de bästa gratisalternativen RTVE och de två Eurosport-kanalerna som det erbjuder dig DAZN på din plattform och att du kan prova helt gratis.

Hur ser man OS i mobilen?

Tele2 kommer nämligen att vidaresända alla SVT:s sändningar från OS i Peking mellan 03:00-18:00 varje dygn. Allt som behövs är en 3g-telefon och ett Tele2-abonnemang och sedan är det bara att gå in på mobil.tele2.se/os för att börja streama över bilder till mobilen.

Vilket Discovery paket för att se OS?

Med discovery+ kan du streama exklusiv underhållning, dokumentärer och ett brett utbud sport direkt i din mobil, surfplatta eller dator – var och när du vill. Vi erbjuder paketen discovery+ Underhållning (79 kr/mån), discovery+ Sport (129 kr/mån) och discovery+ Sport Premium (349 kr/mån) som tillvalspaket.