:

Hur mycket har jag kvar på mitt presentkort Ikea?

Innehållsförteckning:

  1. Hur mycket har jag kvar på mitt presentkort Ikea?
  2. Hur mycket pengar har jag på mitt Zara kort?
  3. Är mitt Stadium presentkort giltigt?
  4. Hur lång giltighetstid IKEA presentkort?
  5. Är Ikeas presentkort personliga?
  6. Var gäller innerstadens presentkort?
  7. Kan man lämna retur till Stadium Outlet?

Hur mycket har jag kvar på mitt presentkort Ikea?

Du kan se ditt saldo genom att logga in på din profil Logga in eller skapa ett IKEA -konto för att kontrollera saldot på ditt presentkort.

Hur mycket pengar har jag på mitt Zara kort?

Du kan se den informationen när du väljer ditt kort. Du kan hitta saldot på ditt kortZaras webbplats, under avsnittet "Presentkort > Kontrollera saldo", eller direkt i en av våra Zara-butiker. Tiden för att returnera den är samma som för alla andra varor förutsatt att kortet inte har använts.

Är mitt Stadium presentkort giltigt?

Ge bort ett presentkort Vid köp på stadium.se ska skrapkoden användas vid betalning. Kortet kan endast laddas vid ett tillfälle men går att utnyttja obegränsat antal gånger. Giltighetstiden är 3 år från laddningstillfället och kortet kan ej växlas in mot kontanter. Saldouppgifter kan ges i butik.

Hur lång giltighetstid IKEA presentkort?

Ditt presentkort har en obegränsad giltighetstidlänge kortet är i giltigt bruk, det vill säga inte är skadat eller trasigt.

Är Ikeas presentkort personliga?

Med ett presentkort till IKEA kan mottagaren själv välja vilken present hen vill få och på så sätt kan du vara säker på att de får något de faktiskt önskar sig. Du kanske vet om att mottagaren behöver nya möbler eller inredning och då är det en klockren present att ge bort.

Var gäller innerstadens presentkort?

Köpvillkor. Kortet är giltigt 12 månader från inköpsdatum. Kortet kan användas som ett bankkort hos medverkande företag i Göteborgs Innerstad, se lista på innerstadengbg.se/presentkort.

Kan man lämna retur till Stadium Outlet?

Stadium Outlet erbjuder 30 dagars öppet köp. Presentkort och förädlade produkter kan inte returneras, varken i butik eller till vårt lager. Produkt som returneras ska vara oanvänd och i originalkartong samt med etiketter kvar.